Vilde AGF-fans deler vandene: 'Rolig nu, de er bare glade'

Flere kendte medie folk går både i forsvar af og til angreb mod AGF's fans, efter de jublede og stormede banen midt under pokaldramaet mellem AGF og AaB 

Det er ikke alle, der er lige forargede over AGF-fansenes stormløb på banen i pokaldramaet mellem AGF og AaB. (Screenshot)
Det er ikke alle, der er lige forargede over AGF-fansenes stormløb på banen i pokaldramaet mellem AGF og AaB. (Screenshot)

Det var ganske groteske scener, der udspillede sig i pokalsemifinale-dramaet mellem AGF og AaB i Aarhus. For efter AGF's Elmar Bjarnason gjorde det til 2-2 og definitivt sikrede AGF en plads i pokalfinalen, brød 'De Hvi'es' fans ud i euforisk jubel og stormede banen. Endda mens, der stadig var tre minutter tilbage af kampen.

Folk på de sociale medier gik nærmest lige så meget amok som fansene. Men ikke alle synes, det er komplet vanvittigt, det AGF's fans havde gang i. Tværtimod. Flere forsvarede dem faktisk, mens andre jokede med det. Der var dog også dem, der straks krævede hårde straffe til de vilde, hvidklædte AGF-tilhængere.

Herunder kan du læse et udpluk af de forskellige reaktioner på tilskuerdramaet i Aarhus:

Flere hundrede AGF-fans stormede banen midt under kampen mellem AGF og AaB i pokalsemifinalen. (Screenshot) DBU Pokalen Groteske scener: Her stormer AGF-fans banenSe pisoden, hvor AGF's fans stormer banen:

AGF vandt i øvrigt samlet med 4-2 over AaB. Nu møder århusianerne FC København i pokalfinalen i Parken den 5. maj. Spændende at se, om det bliver med eller uden fans på tribunerne.

35 kommentarer
Vis kommentarer