Derfor er Christian Eriksen storfavorit

Tottenham-profilen Christian Eriksen er ifølge bookmakerne den helt store favorit til at vinde prisen som Årets Fodboldspiller

Hvem har været Danmarks bedste fodboldspiller i 2014?

Spørgsmålet bliver besvaret lørdag, og spørger man bookmakerne, er der ikke den store tvivl om, hvem der vinder prisen.

Årets fodboldspiller 2014 skal findes mellem Christian Eriksen, Pierre Emile Højbjerg, Kasper Schmeichel, Lasse Vibe og Lasse Schöne.

Sidste år vandt Christian Eriksen, og spørger man både Danske Spil og NordicBet, gør Tottenham-stjernen det igen i år.

Hos NordicBet giver Christian Eriksen blot 1.47 igen, hvis han vinder prisen, mens Danske Spil tilbyder odds 1.5, hvis Eriksen igen i år tager prisen.

- Christian Eriksen har leveret exceptionelt godt på klubplan for Tottenham, hvor han har manifesteret sig som en absolut profil i Premier League, så selvom han ikke har vist de samme takter på landsholdet, så skal han i vores øjne have rigtig gode chancer for at blive Årets Fodboldspiller 2014, siger Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil.

Kasper Schmeichel er en af fem kandidater til Årets fodboldspiller 2014 (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Årets fodboldspiller: Her er de fem kandidater

Samme melding kommer fra NordicBet.

- Afgørelsen kan i sidste ende bliver ganske tæt, for selv om alle fem spillere har haft et flot fodbold-år i 2014, så står man ikke med den soleklare favorit, som bare har overstrålet de andre på alle parametre.

- Christian Eriksen skal dog være favoritten, for udover at han har vist det højeste topniveau blandt de nominerede, så har han især i efteråret været en meget stor profil på et Tottenham-hold, der jagter en topplacering i den stærke Premier League, siger NordicBets oddssætter, Tonni Munk Jensen.

Bookmakerne giver det næstlaveste odds på Pierre Emile Højbjerg, der i 2014 slog igennem på det danske landshold.

Det er Spillerforeningen, der står for at kåre Årets Fodboldspiller 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer