Annonce:
Annonce:

DR-vært og Brøndby-helt i nyt fodboldjob: Det skal de lave

Peter Møller og Thomas Kahlenberg skal begge være trænere i HIK's ungdomsafdeling

Foto: Tariq Khan
Foto: Tariq Khan
Annonce:
Følg Fodbold

Der kommer stjernestøv på banerne nord for København, for Hellerup-klubben HIK har fået tilgang af et par store navne.

Både DR-værten Peter Møller, som blandt andet har spillet for Brøndby, FC København og AaB, og Thomas Kahlenberg bliver tilknyttet trænerstaben omkring U17- og U19-holdet. Det skal i sidste ende munde ud i en styrkelse af førsteholdet, der lige nu befinder sig i 2. division.

Peter Møller oplyser dog til Ekstra Bladet, at han rent faktisk har været tilknyttet HIK's ungdomshold de seneste ti år, da hans sønner spiller i klubben, men at han fremover kun vil være inde omkring U17- og U19-holdet en enkelt gang om ugen.

Talentsportschef Philip Hansen er selvsagt meget glad for scoopet med de to tidligere landsholdspillere, der sammen med tidligere ungdomslandstræner Torben Storm skal være ansvarlige for træningen af de to ungdomshold.

Annonce:

- Vi er meget glade for at få tilknyttet Peter og Thomas. Peter har længe haft sine børn spillende i klubben, så det var oplagt at forhøre ham, siger han til Bold.dk.

Angrebslegende mister rekord efter 24 år: 'Godt det er til ham'

Peter Møller i tv-værtsrollen sammen med kollega Tina Müller. Foto: Claus Bonnerup
Peter Møller i tv-værtsrollen sammen med kollega Tina Müller. Foto: Claus Bonnerup
 

- Vi prøvede lykken med Thomas Kahlenberg, fordi vi vidste, at han har taget T-træneruddannelsen, og at han derfor måske gik med tanker om prøve sig af som træner. Så vi forsøgte at høre om, han var interesseret i at blive tilknyttet sammen med en af sine tidligere trænere og en tidligere holdkammerat, siger Philip Hansen med henvisning til Torben Storm og Peter Møller.

Philip Hansen fortæller desuden til Ekstra Bladet, at Peter Møller og Thomas Kahlenberg primært skal bidrage ved klubbens morgentræning, hvor de skal være med til at specialtræne spillerne med hver deres kompetencer.

Kahlenberg stoppede karrieren sidste år - se hvordan han takkede af her.

 

Her er Brøndbys mestre i dag: Jordomrejse, bar-ejer og gymnasielærer

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: