Eks-landsholdsspiller overrasker: Har fået nyt job

Kasper Lorentzen måtte stoppe fodboldkarrieren på grund af skader, og nu arbejder han som tjener i en fiskerestaurant

Kasper Lorentzen besøgte i forbindelse med lodtrækningen til EM 16-playoff-kampene Ekstra Bladets studie, hvor han fortalte om sin nye tilværelse. Se med her

Han var et af de største talenter fra årgang 1985, og fodboldkarrieren bød på både Superliga-succes og seks kampe på A-landsholdet.

I februar var 29-årige Kasper Lorentzen tvunget til permanent at stille støvlerne på hylden, fordi hans skadeshistorik gjorde det sværere og sværere for ham at præstere på højeste niveau.

Kasper Lorentzen har været en tur i Brøndby, Randers og FC Nordsjælland, men er nu stoppet på grund af skader. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Sådan er det gået stortalenterne fra årgang 85

- Jeg er træt af at have ondt hver dag, udtalte Kasper Lorentzen blandt andet i en pressemeddelelse, som FC Nordsjælland publicerede i forbindelse med karrierestoppet.

Offensivspiller bragede i løbet af sin professionelle karriere ud for Brøndby IF, Randers FC og FCN, men nu er vinderen af Årets U-17-talent i 2001 driblet i en helt anden retning.

Se også: Fat mod Danmark: Så overlegne er vi mod Sverige

Den alsidige herre arbejder som tjener i fiskerestauranten Musling, der ligger i et hjørnelokale ved Torvehallerne i København.

- Det er for at få noget ro på. Få noget indkomst. Få noget tid til at finde ud af sig selv, og nu ved jeg i hvert fald, at jeg får noget økonomi hver måned, fortæller Kasper Lorentzen, der ikke regner med at arbejde som tjener resten af sit arbejdsliv.

 Se også: Kasper Lorentzen giver nyt aspekt til FCN-angreb Se også: Lorentzen: Derfor trak jeg forhandlinger i langdrag

- Det er ikke der, min fremtid ligger. Men det er fint. Det er et godt sted, jeg er. Det er nogle gode mennesker, og som jeg siger, giver det mig noget ro på, lyder det fra Hvidovre-drengen, der ikke afviser, at han en dag vender tilbage til en rolle i fodbolden.

De penge, Kasper Lorentzen har tjent i løbet af sin aktive karriere som fodboldspiller, er sat til side, og han lever nu af den indkomst, tjener-jobbet sparker ind på lønkontoen.

- Jeg er startet lidt mere fra scratch. Min opsparing skal ikke være en sovepude, forklarer faderen til en fire-årig datter.

I klippet herover artiklen kan du høre hele interviewet med Kasper Lorentzen, hvor han blandt andet løfter sløret for, at en længere uddannelse er i overvejelserne.

Ekstra Bladet har været på gaden for at spørge svenskerne og danskerne om, hvem de tror vinder i playoff-gyseren i november. (Journalist: Gitte Laasby/Video: Anthon Unger/Redigering: Stig Thøgersen)

25 kommentarer
Vis kommentarer