En dansk Zlatan? 19-årig scorer drømmemål i Serie 4

Se Anton Egholm vidundermål for FC Holte Team X herunder

Se Anton Egholms drømmemål her (Optaget af FC Holte Team X)

Til dagligt er han gymnasieelev, men hvis 19-årige Anton Egholm i disse dage spørger sig selv, om han i stedet skulle have satset fuldt ud på fodbolden, så er det ganske forståeligt. I hvert fald når man har set det mål, han scorer i videoen over artiklen.

Episoden udspillede sig for nylig under en træningskamp mod et tyrkisk hold. Ved stillingen 1-0 til Anton Egholms hold, serie 4-klubben FC Holte Team X, får Anton en friløber, som han dog ikke får udnyttet. Men hvad gør det, når man bagefter kan trække fri i kanten af feltet og med en såkaldt rabona-afslutning - et spark bag om hælen på støttebenet - udplacere målmanden fuldstændig?

- Jeg synes, vinklen blev for spids, da målet var frit, så trak jeg tilbage, og så skulle jeg jo afslutte på en eller anden måde, fortæller Anton Egholm til Ekstra Bladet.

Så ikke sevv målet
Men Anton Egholm så ikke selv målet.

- Som man kan se i klippet, så falder jeg, lige da jeg sparker, siger Anton Egholm til Ekstra Bladet.

FC Holte Team X-træner Uffe Kemnitz er rigtig glad for sit hold, som han selv kalder kommunens stolthed, og han er godt klar over, at Anton er noget særligt:

- Anton har et lavt tyngdepunkt og er derfor svær at fange. Hans hurtige fodskifte har gjort det svært for mange en forsvarsspiller. I Tyrkiet strålede spillerne og viste, hvilke fantastiske spillere jeg har at råde over, fortæller træneren til Ekstra Bladet.

Anton overvejer dog ikke en fremtid i fodbold. Han har spillet det hele livet, men altid kun som en fritidsaktivitet.

- Det er bare noget, jeg hygger mig med sammen med drengene. Det er ikke en fremtid, som jeg jagter, fortæller den unge fodboldspiller.

Se også: TV: Perlemål fra de lavere rækker

'Tiden stod stille'
Uffe Kemnitz fortæller også, at det var et stort øjeblik at se Anton Egholms mål i Tyrkiet:

- Ingen tvivl om, at tiden ligesom stod stille, da Anton trækker ind i banen og laver denne rabona-genialitet. Smukke mål er smukke mål, og dette er bestemt et af dem! At Anton har potentiale til at spille på et højere niveau er udenfor enhver tvivl.

Det er ikke første gang, Anton Egholm har held med en fræk rabona-scoring, oplyser Uffe Kemnitz til Ekstra Bladet.

- Anton har lavet en rabona før, et helt fantastisk oplæg, siger den stolte træneren.

I videoen herunder, som stammer fra en kamp mod Boldklubben Søllerød Vedbæk, kan du se ham sparke rabona-indlægget - et fantastisk skud, der førte et mål med sig:

Flere lækkerier fra den unge spiller (Optaget af FC Holte Team X)

11 kommentarer
Vis kommentarer