Eriksen spiller handicapbold

Christian Eriksen brugte en del af søndagen på at spille fodbold med Middelfarts handicaphold

Christian Eriksen, der her ses under landsholdets tur til Japan tidligere på måneden, har været en tur hjemme i Middelfart for at spille handicapbold. (Foto: Lars Poulsen)
Christian Eriksen, der her ses under landsholdets tur til Japan tidligere på måneden, har været en tur hjemme i Middelfart for at spille handicapbold. (Foto: Lars Poulsen)

For medlemmerne af MG & BK i Middelfart var søndagens fodbold lidt sjovere end normalt.

Der var nemlig et usædvanligt besøg, som medlemmerne af klubbens handicaphold ikke normalt spiller sammen med. I forbindelse med sin sommerferie kom Christian Eriksen forbi og spillede med, skriver Fyens.dk

Tottenham-profilen deltog i en lille intern træningsturnering på Cruyff Court, som Christian Eriksen-banen hedder. Det er ham, der samler bolden op, kaster den til en medspiller og tilsyneladende hygger sig med at være en del af fælleskabet på handicapholdet i Middelfart.

Christian Eriksen sagde i foråret ja til at spille med ved handicapstævnet, men når man er professionel i Tottenham med et travlt program, er det svært at finde tid til at være med.

Men søndag kom dagen, hvor alle spillerne på handicapholdet i Middelfart fik lejligheden til at spille sammen med den danske verdensstjerne.

Og som Fyens.dk beretter blev der uddelt highfives ved hvert mål og råbt som man nu gør, når man spiller fodbold.

Det var handicapholdets træner, Pia Becker, der fik ideen efter et besøg i landsholdets træningslejr op til testkampen i marts mod Island. Her luftede hun planerne for Christian Eriksen, der var positiv overfor ideen.

- Jeg har altid haft lyst til at lave sådan noget, og jeg har løbende snakket med Pia om, hvornår det kunne lade sig gøre. Og nu er jeg hjemme i Middelfart på sommerferie, og så fandt vi en dag. Jeg synes, det er rigtig sødt og fedt, at de gider møde op her for at være med, siger Christian Eriksen til Fyens.

Spurs-profilen var meget begejstret over det engagement, han så fra spillerne fra handicapholdet.

- Jeg synes, de er rigtig gode, de spiller med en masse energi. Og de viser sig frem på en god måde. De styrer sig - jeg har ellers hørt, at de plejer at gå til den. Men vi har da ikke haft nogen benbrud i dag, siger Christian Eriksen, der bliver glad over at være i selskab med så mange glade mennesker.

- Når de går hjem med en god følelse indeni, så bliver jeg glad, tilføjer han.

Christian Eriksen har trådt sine barnesko i Middelfart, hvor han spillede, inden han skiftede til OB.  Siden røg han videre til Ajax og i sommeren 2013 skiftede han til Tottenham i Premier League.

Han har kontrakt med klubben frem til sommeren 2018. Men det forventes, at han forlænger sin aftale indenfor nærmeste fremtid.

Eric Dier bragte England foran på frispark (Foto: AP) Landsholdsfodbold Engelsk EM-helt: Har kigget på Eriksen og Beckham

Christian Eriksen spillede en af karrierens bedste landskampe og noterede sig for et hattrick mod Bulgarien. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Historisk hattrick: Derfor stråler Eriksen endelig på landsholdet

10 kommentarer
Vis kommentarer