FCK-boost: Antonsson kan blive klar til pokalfinalen

Mikael Antonsson kommer ikke til at sidde ude i resten af sæsonen på grund af en brækket hånd. Forsvarsspilleren får nemlig lavet en skinne, han kan spille med.

FCKs Mikael Antonsson i hovedstødsduel mod Esbjergs Casper Nielsen.(Foto: Polfoto)
FCKs Mikael Antonsson i hovedstødsduel mod Esbjergs Casper Nielsen.(Foto: Polfoto)
Følg Fodbold

Ståle Solbakken og FC København har været hårdt ramt af skader i dette forår, men nu er der endeligt lidt godt nyt fra skadesfronten. Mens Andreas Cornelius, Danny Amankwaa og Youssef Toutouh er færdige for sæsonen, kan Mikael Antonsson meget, meget snart trække i spillertøjet igen.I pokalsemifinalen mod Esbjerg i sidste uge brækkede den svenske forsvarsspiller sin ene hånd, og selv om hånden skal hele i fire uger, kan svenskeren snart være tilbage på banen.

Mikael Antonsson får nemlig en skinne til hånden, og når den er godkendt, er han klar til at spille igen. Det betyder, at han måske allerede bliver klar til opgøret mod FC Vestsjælland mandag - og altså også pokalfinalen på torsdag, hvor det også er FC Vestsjælland, der venter for FCK.

- Antonsson brækkede hånden for nyligt, men det har ikke den store konsekvens for hans fodboldspil, andet end at det tager fire uger for at hele. Han får lavet en specialskinne, som skal godkendes til kamp og træning, og så kan han i princippet træne med på lige fod, siger klublægen Morten Boesen til FCK TV.

Mikael Antonsson, 33 år, har været en vigtig brik i forsvaret hos FC København denne sæson, efter han kom tilbage fra italiensk fodbold i sensommeren 2014. Ståle Solbakken har hidtil foretrukket Antonsson og "Zanka" i sit midterforsvar.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+