FCK-legende stopper efter agent-kaos

Hjalte Bo Nørregaard havde håbet på at slutte karrieren i Thailand, men eventyret gik i vasken på grund af en elendig agent

År 2003: Med et mål af Hjalte Bo Nørregaard i overtiden sikrede FC København sig 2 points forspring inden superligaens sidste runde.  Hjalte Nørregård har scoret sejrsmålet. (Foto: Lars Poulsen)
År 2003: Med et mål af Hjalte Bo Nørregaard i overtiden sikrede FC København sig 2 points forspring inden superligaens sidste runde. Hjalte Nørregård har scoret sejrsmålet. (Foto: Lars Poulsen)

Den tidligere FC København og AGF-profil Hjalte Nørregaard oplyser til bold.dk, at han indstiller sin professionelle fodboldkarriere.

Den 33-årige midtbanespiller havde håbet at sætte punktum med et eventyr i Sydøstasien, men det glippede på grund af et dårligt forvaltet agent-arbejde.

- Jeg var tæt på en oplevelse i Thailand i januar, men af forskellige årsager, blandt andet at den danske agent gik under jorden, blev det desværre ikke til noget.

Se også: Her er FCK's fødselsdagshilsen til Brøndby: Gid I rykker ned

- Det ville jeg ellers gerne have haft med, siger Nørregaard til bold.dk.

-  Jeg kunne nok godt have spillet videre, men jeg havde sat næsen op efter det eventyr, og da det faldt til jorden, og de andre ting ikke var så attraktive, synes jeg, det er mest fornuftigt at stoppe, fortsætter Nørregaard.

Midtbanespilleren havde gennem mange sæsoner stor succes hos FC København, hvor han blandt andet blev kendt på at afgøre det danske mesterskab til FCK's fordel i overtiden af et New Firm-derby i næstsidste runde på Brøndby Stadion til de københavnske fans' udelte jubel og evige respekt. Derudover optrådte han for Heerenveen i Holland samt AGF, inden han i efteråret spillede for Vendsyssel i 1. division.

Brøndby hentede ti mesterskaber i perioden 1985-2005 og var undervejs en supervigtig faktor i udviklingen af dansk fodbold til en fuldtids-professionel model (Foto: Polfoto) Sport og Spil Tillykke Brøndby: De 10 største sejre - de fem værste nederlag

Fremtiden ligger angiveligt inden for fodboldens verden.

- Jeg har snust lidt til trænergerningen, og det er meget muligt, det er den vej, jeg går. Jeg har prøvet en masse, som jeg godt kunne tænke mig at give videre. Jeg er ved at undersøge mine muligheder for øjeblikket, siger Nørregaard.

Midtbanespilleren vandt fem danske mesterskaber med FCK og to pokaltitler. To gange blev han kåret som Årets Spiller i FC København og bar også anførerbindet i sæsonen 2009-2010. Derudover blev det til Champions League-opgør mod flere europæiske storhold, fire landskampe på det danske A-landshold og i alt 24 kampe på ungdoms- og ligalandshold.

 

33 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere