FCK-stjernen irriteret: Der er for mange, der ikke går all in

Viktor Fischer var af gode grunde ikke tilfreds efter FC Københavns nederlag til Brøndby søndag eftermiddag

Hvad skete der for FCK? Sportschef Allan Olsen analyserer nederlaget. Video: Carl Nielsen.

Han var hæs, og mens han talte, gjaldede sejrssangene ned over ham fra tribunerne.

På de fleste af de dage, hvor Viktor Fischer er i aktion for FC København, er det hans egne fans' sejrssange, han skal overdøve, når han bliver interviewet.

Sådan var det ikke søndag.

På Brøndby Stadion var hans modstandere i gult og blåt knap nok færdige med at danse sejrsdans, mens deres nærmest lykkelige fans fortsat gav den fuld spade på lægterne.

Og derfor var Fischer hæs, for der var blevet råbt og skreget i løbet af de knap 94 minutter, det intense derby havde varet.

Men stemme eller ej. FCK-profilen talte dunder, for han var ikke tilfreds.

- Holdet skal være bedre i dag. Der er for mange, der ikke fornemmer, at det er et derby og dermed går all in. Det handler ikke om kvalitet - men karakter. Alle skal løfte sig, sagde han bestemt til 3+.

FCK fik en forfærdelig start på opgøret og var bagud 2-0 efter 23 minutter. Dét var en bet for mestrene.

- Vi lukker to mål ind alt for tidligt. Det er slet ikke vores gameplan, men vi vidste, at de ville komme ud med lyn og torden. Når vi er bagud 2-0, gør vi det svært for os selv, sagde Fischer, der bestemt heller ikke brød sig om Rasmus Falks udvisning i løbet af 2. halvleg.

- Ja, så får vi et dumt rødt kort. Det hjælper os jo heller ikke ligefrem. Det er ikke godt for noget som helst, sagde han.

3+ ville vide, om der var tale om et slidt FCK-mandskab, der torsdag spillede Europa League. Men den præmis, undskyldning om man vil, køber Viktor Fischer ikke.

- Vi skal ikke undskylde os med, at vi er slidte. Man skal forvente mere af os. Vi er Danmarks bedste hold og største klub, så vi må ikke tabe 3-1 i dag. Men Brøndby spiller også godt, sagde han.

Dansk fodbold FC Krise: Rødt kort og tæv i Brøndby

Foto: Lars Poulsen Dansk fodbold FCK-fans rammer egen kontrollør med fyrværkeri

Foto: Lars Poulsen Brøndby Derfor er verdensstjerne til derby i Brøndby

49 kommentarer
Vis kommentarer