FCM går shop-amok: Henter norsk stortalent

FC Midtjylland har på blot 24 timer hentet to spillere. Ekstra Bladet erfarer, at den midtjyske klub køber det norske talent Gustav Wikheim i belgiske KAA Gent

Hvordan står FC Midtjylland inden sæsonen begynder, få svaret her

FC Midtjylland har lært af sidste års kiks ved Europa League, hvor de var længe om at få truppen på plads, hvorfor et europæisk eventyr glippede.

Midtjyderne har lært lektien og på blot ét døgn hentet to forstærkninger til holdet.

Ekstra Bladet erfarer via kilder i Belgien, at FC Midtjylland og den belgiske klub KAA Gent er blevet enige om en aftale om Gustav Wikheim.

Nordmanden, der var lejet ud til FC Midtjylland i sidste sæson, bliver købt fri og skifter til det midtjyske på en permanent aftale.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Wikheim i aktion for FCM. Foto: Jens Dresling.
Wikheim i aktion for FCM. Foto: Jens Dresling.

Det er kun formaliteter, der mangler, før klubben kan præsentere Gustav Wikheim. Prisen for det norske talent er i omegnen af 500.000 euro (ca. 3,5 mio. kr.)

Gustav Wikheim spillede sidste sæson 21 kampe for midtjyderne og nåede at score fire mål og lave to assists. Han bliver den anden markante tilgang i denne uge.

Tirsdag kunne FC Midtjylland offentliggøre købet af super-teenageren Borzhidar Kraev, som er kommet til fra bulgarske Levski Sofia.

I forvejen havde FCM hentet den ungarske forsvarsspiller Zsolt Korschmar og den norske angriber Alexander Sørloth.

FC Midtjylland FCM gør klar til talent-salg - køber super-teenager

Der er ikke meget at smile af for FCM-spillerne i dag. Foto: Christer Holte Håndbold Rigmand lukker kassen i: FCM dropper håndbolden

Joachim Andersen i aktion. Foto: imago/Digitalsport/All Over Press Dansk fodbold Tidligere FCM-chef scorede dansk talents mor: Så blev han fyret

Midtjyderne står over for flere udfordringer inden sæsonstart. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Før Superliga-start: Her er Midtjyllands planer

18 kommentarer
Vis kommentarer