Fire spiller slås om titlen som årets bedste

DBU har nomineret de spillere, der kan ende med at tage titlen som Årets Fodboldspiller 2014, der bliver kåret ved Dansk Fodbold Award 27. februar

Christian Eriksen har allerede vundet prisen som årets fodboldspiller 2014 i Spillerforeningens regi. (Foto. Lars Poulsen)
Christian Eriksen har allerede vundet prisen som årets fodboldspiller 2014 i Spillerforeningens regi. (Foto. Lars Poulsen)

Når Dansk Fodbold Award løber af stablen i Odense 27. februar, så er der fire spillere, der venter spændt på om deres navn bliver nævnt, når aftenens fornemmeste pris skal uddeles.

Det er den som Årets Fodboldspiller 2014, kåret af DBU - en pris, der sidste år gik til Tottenhams Christian Eriksen, der også vandt den i 2011.

Nicklas Bendtner varmer bænk i Bundesligaen FC København FCK forsøgte at lokke Bendtner to gange

Den kan han nu gå hen og genvinde som den første nogensinde, siden prisen blev indført i 2006.

Midtbanespilleren er i hvert fald nomineret, og det er han sammen med Lille-forsvareren Simon Kjær, Kasper Schmeichel fra Leicester og Bayern-kometen Pierre-Emile Højbjerg.

Pione Sisto måtte trække sig skadet ud af træningskamp, og er nu under skarpt opsyn fra sundhedssektoren (Foto: Ernst van Norde) FC Midtjylland Åh nej, FCM: Sisto kæmper med skade

Modsat den anden kåring til Årets Fodboldspiller, som medlemmerne af Divisionsforeningen står for, så har fodboldfans mulighed for at stemme på deres favorit.

Du kan du selvfølgelig også - du skal blot klikke her. Du kan stemme frem til 22. februar.

0 kommentarer
Vis kommentarer