Fire Superliga-klubber arrangerer stort indendørsstævne

Så skal indendørsskoene snøres - Brøndby IF, AGF, OB og AaB arrangerer de næste fire år en stor indendørsturnering i Danmark. Den første bliver 12. januar i Brøndby Hallen

I en årrække blev der hvert år ved nytårstid afholdt et stort indendørsstævne i Brøndby Hallen med deltagelse af alle Superliga-klubberne, men de seneste par år har det været en saga blot.

Nu gør et lignende koncept dog comeback.

Brøndby IF, AGF, OB og AaB er med TV3 Sport gået sammen om at udvikle et indendørsstævne-koncept, som over de næste fire år på skift skal besøge Brøndby, Aarhus, Odense og Ålborg. Det første stævne finder sted fredag den 12. januar 2018 i Brøndby Hallen.

Foruden Brøndby, AGF, OB og AaB deltager Frem og Næstved fra 2. divsion i turneringen.

- Odense, Aarhus, Ålborg og Brøndby er fire stolte fodboldbyer med hver deres flotte fodboldtraditioner, så vi er glade for, vi har fundet fælles fodslag om en 4-årig aftale med TV3 Sport om at afvikle fire indendørsstævner frem til og med 2022.Med KMD som hovedsponsor lægger vi ud her i Brøndby, og vi forventer fulde huse i Brøndby Hallen, siger Brøndby IF's sportsdirektør, Troels Bech, i en pressemeddelelse.

http://dev010.eb-dev.lp.jppol.dk:82/migrator/ws/publication/ekstrabladet.dk/resource/binary/1023974
Alle klubber har forpligtet sig til at sende en række profiler på banen, så der bliver altså rig mulighed for at opleve nogle af Superliga-profilerne slå sig løs inden døre.

Stævnet vises live på TV3+.

Ni på stribe: Se alle målene fra Brøndbys sejr i Haderslev:

Spillere på vej væk? Ståle klar til at lade hammeren falde

FCK-talent under kniven

Bagom Zornigers optur: Derfor er han blevet en succes i Brøndby

40 minutter om FCK: Hvor dybt stikker krisen?