Fodboldekspert sygemeldt med stress: Jeg har brug for pause

Jesper Grønkjær har ikke været på skærmen i et stykke tid, og det er der en rigtig god grund til

TV3 Sports fodboldekspert Jesper Grønkjær er blevet sygemeldt med stress, og derfor er han ikke på skærmen for tiden.

Den tidligere topspiller får nu tid til at komme sig.

- Jeg har brug for en pause for at samle kræfter og komme i topform igen. Jeg har det okay, men holder lige nu lav profil og slapper 100% af med min familie.

- Jeg vender tilbage til arbejdet på TV3 Sport, når jeg er på toppen igen, siger Jesper Grønkjær ifølge TV3 Sports egen hjemmeside.

Han oplyser også, at han ikke har yderligere kommentarer til sin sygemelding.

Jesper Grønkjær har været en del af TV3 Sport siden juli 2011.  Den tidligere landsholdsspiller blev ansat umiddelbart efter, at han måneden forinden havde indledt karrieren som ekspert hos TV2 under U21-slutrunden i Danmark.

Hos denne tv-kanal havde man gerne set Grønkjær fortsætte, men den tidligere Chelsea-profil valgte altså skifte andetsteds for blandt andet at beskæftige sig med Superligaen. 

Det var netop i den bedste danske række, at Grønkjær afsluttede en glorværdig karriere, da han spillede de sidste fem år af sin tid som professionel i FC København.

- Beslutningen om at afslutte den aktive karriere har været en af de sværeste beslutninger i mit liv. Men nu får jeg muligheden for fortsat at beskæftige mig med den sport, som jeg elsker, og som har fyldt en stor del af mit liv, sagde Grønkjær, da han tiltrådte hos TV3 Sport.

Han fik sin debut på sin nuværende arbejdsplads, da han 17. juli 2011 agerede ekspert på Brøndby Stadion. Her var det Grønkjærs første seniorklub, AaB, der dengang kom på besøg.

Foruden Aalborg-klubben og opholdet på storholdet i London nåede Grønkjær i sin aktive karriere at repræsentere Ajax, Birmingham City, Atlético Madrid, VfB Stuttgart og FC København.

Grønkjær med kasse i Champions League:

Hemmelighedsfuld klub afsløret: Skør skade rammer målmandsstjerne

Blev Zlatan droppet mod Chelsea? Her er Mourinhos kryptiske svar

Mølby: Dele Alli kan nå hele vejen til toppen

Helt hold kan forsvinde fra Brøndby til sommer