Fodboldkommentator sygemeldt på ubestemt tid

TV3 Sports Carsten Werge er ramt af betændelse i bugspytkirtlen, og det holder ham ude på ubestemt tid

Carsten Werge har - blandt andet sammen med Per Frimann - lagt stemme til de største kampe på TV3 Sports kanaler. Foto: TV3 Sport
Carsten Werge har - blandt andet sammen med Per Frimann - lagt stemme til de største kampe på TV3 Sports kanaler. Foto: TV3 Sport
Følg Fodbold

Danske fodboldfans får i disse dage ikke Carsten Werges stemme at høre til fodboldkampene på TV3 Sports kanaler.

Fodboldkommentatoren er ramt af betændelse i bugspytkirtlen og er således sygemeldt som følge af en hospitalsindlæggelse og efterfølgende behandlingsforløb.

- Carsten er indlagt og gennemgår i øjeblikket et behandlingsforløb som gør, at han er sygemeldt på ubestemt tid. Vi forventer at Carsten kommer tilbage i aktion på et tidspunkt, men vi ved også, at det kommer til at tage en rum tid, siger sportschef på TV3 Sport, Kim Mikkelsen, i en pressemeddelelse.

- Her og nu har han og familien brug for tid og ro til at komme igennem forløbet, siger han.

Det understreges, at Werge og familien ikke har kommentarer til til situationen og derfor frabeder sig henvendelser fra pressen.

Kan ikke undvære Werge
TV3 Sports sportchef er ærgerlig over at skulle undvære sin stjernekommentator og uddyber over for Ekstra Bladet:

- Vi har heldigvis gode folk, der er klar til at steppe op, men vi kan jo ikke undvære Werge, så vi glæder os til, at han kommer tilbage, siger Mikkelsen.

12. august skal det københavnske derby mellem FC København og Brøndby spilles, og her havde Werge givetvis været manden bag mikrofonen, hvis ikke sygdom havde forhindret ham.

Det bliver i stedet TV3 Sports mangeårige kommentator, Carsten Sæbye, der får den tjans, oplyser Kim Mikkelsen til Ekstra Bladet.

Lyden af Champions League
59-årige Carsten Werge har gennem en lang årrække været manden, der har lagt stemme til de største kampe på selskabets kanaler, og derudover har han holdt foredrag og udgivet bøger sammen med den faste makker, Per Frimann.

Fodboldkommentatoren har gennem karrieren kommenteret både EM- og VM-slutrunden og ej at forglemme: Hele 18 Champions League-finaler.

Nu sælger Manchester United VM-profil

Eriksens position pludselig truet: 'Han er da velkommen, men...'

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind