Forhandler i Bologna: Danskers fremtid afgøres i disse timer

Andreas Skov Olsens fodboldfremtid bliver afgjort i den italienske by Bologna i de her dage - og det peger mod et Club Brügge-skifte

Andreas Skov Olsen afventer de afgørende forhandlinger. Foto: Lars Poulsen
Andreas Skov Olsen afventer de afgørende forhandlinger. Foto: Lars Poulsen
Følg Fodbold

Det er de helt afgørende timer for landsholdsspilleren Andreas Skov Olsens fremtid.

Det trækker gevaldigt op til det skifte væk fra Bologna, som nu har været undervejs i en måneds tid. Og i disse timer er spillerens agent Mikael Bolvig på arbejde i den italienske by.

Det afslørede han selv med et billede fra Bologna på Instagram mandag, og Ekstra Bladets kilder bekræfter, at det lige nu er de afgørende møder, der pågår.

Her skal Andreas Skov Olsens bagland og Bologna finde ud af, hvordan en endelig aftale strikkes bedst sammen.

Det er Club Brügge, der er i førersædet til Andreas Skov Olsens underskrift. Men endnu er der ikke nogen endelig aftale på plads, og mens alt peger i retning af et permanent skifte, skulle også en lejeaftale med købsoption være på forhandlingsbordet i Bologna.

Artiklen fortsætter efter billedet..

Skov Olsen jubler over Bologna-scoring. Foto: Filippo Rubin
Skov Olsen jubler over Bologna-scoring. Foto: Filippo Rubin
 

Bologna vil som udgangspunkt have pengene hjem på Andreas Skov Olsen, og det kræver som minimum en betaling på 45 millioner kroner fra en kommende klub.

De seneste par uger har været et udskilningsløb i jagten på Andreas Skov Olsen, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger har der nu her i slutfasen kun været tre klubber inde i billedet og en outsider i kulissen.

Club Brügge i førertrøjen, Glasgow Rangers og en tredje klub bagefter – og FC København konstant liggende på lur med stor interesse, men med minimal chance for at vinde kapløbet.

Nu er de sidste, men afgørende forhandlinger så i gang i den italienske by, og det er her, Andreas Skov Olsens agent sammen med topcheferne i fodboldklubben Bologna forhandler om, hvordan en endelig aftale skal sættes sammen.

Når og hvis de forhandlinger falder på plads, er det stort set bare et spørgsmål om at trykke på knappen. Og som det ser ud lige nu, står der altså Club Brügge på den knap.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind