Annonce:
Annonce:

Forsøgte at snyde Superliga-klub

Lyngby Boldklub blev forsøgt snydt på samme måde, som Viborg FF endte med at blive det. De kongeblå opdagede dog svindlen

Annonce:
Følg Fodbold

Viborg FF blev snydt af en falsk agent og endte med at skrive kontrakt med Bernio Verhagen, og hvad der kom ud af det samarbejde, vil gå over i historien som én af de mest pinlige sager i dansk fodbold.

Viborg FF blev taget ved næsen - det samme kunne være hændt Lyngby Boldklub, som dog anede uråd.

Bold.dk skriver mandag, at Lyngby Boldklub ligesom Viborg FF modtog en mail fra den falske agent David Eyres, der udgav sig for at være fra det internationale agentfirma Stellar Group. Ligesom Viborg blev Lyngby Boldklub lovet guld og grønne skove i mailen, som bold.dk har læst.

Annonce:

Tilbuddet indeholdt blandt andet nogle millioninvesteringer i fremtiden, men også, at Lyngby skulle tage imod to spillere efter Stellar Groups eget valg. Sagen nåede aldrig at udvikle sig, for nogle skarpe øjne i Lyngby opdagede, at Stellar Group var stavet med tre l'er i mailen, og derfor gik det hurtigt op for de kongeblå, at der var tale om fusk.

- Vi har nogle dygtige folk i ejerkredsen, som står for den slags, og det er skarpe og seriøse folk, der arbejder rimelig struktureret med de henvendelser vi får. Heldigvis spottede de en fejl i mailadressen med det samme, så vi gik aldrig videre med henvendelsen, fortæller Kristian Maimann, der er kommunikationschef i Lyngby Boldklub, til bold.dk.

Bernio Veragen sidder lige nu varetægtsfængslet med mistanke om røveri, vold og trusler. Han nægter sig skyldig.

Dansk pokerspiller skal i fængsel
TV2 kylet ud af bøs fransk landstræner

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: