Gider ikke mere: Morten Olsen indstiller karrieren

Morten Olsen kommer ikke til at tage et nyt cheftrænerjob. Det fortæller han til den tyske avis Bild

Tidligere fodboldlandstræner Morten Olsen har haft sit sidste trænerjob.

Det fortæller han til den tyske avis Bild. Dermed blev hans sidste trænerjob de lidt mere end 15 år, hvor han stod i spidsen for Danmarks herrelandshold.

- Jeg er 68 år, og jeg skal ikke længere være træner. Jeg har været over 40 år i fodboldbranchen, og der er også andre ting i livet, så trænerlivet er ovre, siger Morten Olsen til avisen.

Han har tidligere indikeret, at det ville gå i den retning.

Lasse Schøne og Viktor Fischer hjælper Ekstra Bladet med at komme ind bag facaden på landsholdet. Foto: /ritzau/Lars Poulsen Sport og Spil De afslører fodboldlandsholdet bag facaden: Tinder-profiler og kaos-regime

I efteråret afviste han blandt andet at blive landstræner for Ungarn, men dengang var han ikke helt afvisende over for, at der kunne komme så fristende et tilbud, at han ikke kunne sige nej.

Men nu lader beslutningen om at droppe trænergerningen til at være definitiv.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
 

- Et trænerjob er 24 timer om dagen syv dage om ugen, og det har jeg prøvet i mange år. Den tid er forbi. Nu er jeg pensioneret, siger Morten Olsen til Bild.

Avisen skriver ikke noget om, hvor vidt et andet job i fodboldverden kan være interessant for Morten Olsen. Tidligere er han blevet sat i forbindelse med et job som sportschef i eksklubben Anderlecht.

Morten Olsen havde en lang spillerkarriere, før han i 1990 fik sit første store trænerjob som cheftræner i Brøndby. Siden trænede han FC Köln, hvor han havde begrænset succes, inden han kom til Ajax, hvor han i sit halvandet år i klubben undervejs vandt The Double, før han i 2000 blev landstræner.

Den post bestred han indtil november 2015, hvor han trak sig, efter Danmark tabte til Sverige i to EM-playoffkampe.

Premier League United-stjerne dømt for skattesnyd - her er straffen

Neymar tjener mere end Cavani og Mbappe til sammen, men her ser stemningen mellem dem ud til at være upåvirket af lønforskellen. Foto: AP Intl. fodbold Neymars vilde løn: Tjener dobbelt så meget som holdkammeraterne

Vinterens mest spændende indkøb, Viktor Fischer, ved siden af FCK-manager Ståle Solbakken. Foto: Jakob Jørgensen/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superliga-klar: Her er transfervinduets vindere og tabere

99 kommentarer
Vis kommentarer