Annonce:
Annonce:

Helt fodboldhold suspenderet i grotesk voldssag

Serie 3-hold fra Fremad Amager udelukket af klubben selv efter søndagens voldsepisode i Sundby Idrætspark

Fremad Amager-hold i serie 3 kommer ikke i kamp igen, før voldsepisode er blevet undersøgt. (Arkivfoto: AP)
Fremad Amager-hold i serie 3 kommer ikke i kamp igen, før voldsepisode er blevet undersøgt. (Arkivfoto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

En aldeles grotesk voldssag ramte i weekenden Fremad Amager, idet en dommer og flere modspillere blev overfaldet i en serie 3-kamp i Sundby Idrætspark. Modstanderne var Christiania-klubben CSC.

Formand Erik Truelsen fra Fremad Amager er rystet over episoden, som han dog ikke selv overværede:

- Det er meget, meget ærgerligt, og jeg er dybt rystet. Jeg tænker selvfølgelig på, hvordan dommeren har det, siger Truelsen med henvisning til, at dommeren måtte hentes af en ambulance efter at være blevet slået og sparket af Amager-spillerne.

Grotesk vold i dansk amatør-kamp: Dommer tæsket af helt hold

- Vi tager afstand fra vold, både på fodboldbanen og udenfor, og det gør vi også i det her tilfælde. Så vi har suspenderet hele holdet indtil videre.

Annonce:

- Vi ved endnu ikke, hvilke spillere, der har været involveret, så indtil vi finder ud af noget mere, kommer holdet ikke til at spille flere kampe, siger Truelsen.

Også i sidste sæsoner var der flere episoder med voldelige spillere omkring Fremad Amagers hold i serie 3 og 4, men de involverede spillere fra dengang er ifølge formanden ikke længere aktive i klubben.

Der er tale om et lukket fodboldhold fra boligområdet Urban-planen på Amager, som via det kommunale projekt 'Partnerskabet' spiller fodbold i Fremad Amager. Erik Truelsen forklarer, at de to tilknyttede kontaktepersoner fra kommunen ikke var tilstede under søndagens kamp.

- Vi satte os ned og talte med holdet i efteråret 2014, efter nogle episoder. Og vi har også talt med DBU København om det.

- Men for at håndtere den slags udfordringer bliver vi nødt til at have yderligere hjælp fra kommunen, siger formanden for Fremad Amager.

Anføreren for Fremad Amager førstehold i 2. division, Mohammed Abdalas, har ligesom formanden taget skarpt afstand fra søndagens episode, hvor både spillere og tilskuere gik løs på dommeren efter en udvisning til hjemmeholdet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: