Jeppe Curth er ny formand for Spillerforeningen

Jeppe Curth afløser Thomas Lindrup, der i stedet bliver chef for spillerrådgivning

Jeppe Curth vil varetage opgaven som formand for Spillerforeningen sideløbende med hans fodboldkarriere i Viborg. (Foto: Christer Holte)
Jeppe Curth vil varetage opgaven som formand for Spillerforeningen sideløbende med hans fodboldkarriere i Viborg. (Foto: Christer Holte)

Jeppe Curth overtager posten som formand for Spillerforeningen fra Thomas Lindrup. Det oplyser Spillerforeningen mandag.

- Vi er rigtig glade for, at Jeppe Curth har valgt at tage imod valget som formand for Spillerforeningen.

- Han har længe været en vigtig og aktiv del af Spillerforeningen og vores bestyrelse, og vi er sikre på, at han er den rette mand til jobbet, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland, i pressemeddelelsen.

Arkivfoto: Ernst van Norde AaB Superligaprofil levede i frygt: Udsat for magtmisbrug og afpresning

Jeppe Curth, der spiller i Viborg FF, ser frem til at føre formandskabet videre.

- Det er ikke min tanke, at jeg skal ind og revolutionere alt muligt. Thomas har gjort et fantastisk job som formand, og det er det arbejde, jeg skal ind og videreføre.

- Selvfølgelig vil jeg sætte mit eget præg, men man skal ikke forvente de store omvæltninger, siger Jeppe Curth.

Han tiltræder formandsposten med virkning, og han vil varetage posten sideløbende med fodboldkarrieren i Viborg.

Som del af "en planlagt rokade i organisationen" overgår Thomas Lindrup til en nyoprettet stilling som chef for spillerrådgivning, lyder det i pressemeddelelsen.

FCK tronede på toppen af Superligaen det meste af sæsonen og endte som suveræne mestre (Foto: Lars Poulsen) Sport Dommen over din Superliga-klub: Himmel og ... lort

Thomas Lindrup retter skarp kritik af 'skøjtebanen' på Farum Park. (Foto: Lars Krabbe) FC Nordsjælland Spillerforeningen utilfreds med Farum Park: Spillerne skøjter rundt

1 kommentar
Vis kommentarer