Annonce:
Annonce:

Kan score milliongevinst: Sælger luksus-bolig

Fodboldspilleren Nicolaj Thomsen står til at score millioner, efter han har sat sin helt særlige københavnske bolig til salg

Den tidligere FCK-spiller Nicolaj Thomsen har sat sit byhus på Vesterbro i København til salg. Foto: Lars Poulsen
Den tidligere FCK-spiller Nicolaj Thomsen har sat sit byhus på Vesterbro i København til salg. Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold

Den tidligere Superliga-stjerne Nicolaj Thomsen har tidligere stolt vist sit ekstravagante byhus frem, men nu ligner det et farvel til den mondæne adresse på Vesterbro i København.

Fodboldspilleren har således sat sin luksus-bolig på Værnedamsvej til salg.

Det fremgår af et opslag på Nybolig Facebook-side.

- Vi er ved at forberede salget af en helt særlig bolig, beliggende i en hyggelig gård på Værnedamsvej, skriver de blandt andet om den bolig, som den tidligere FC København-spiller har boet i siden sommeren 2019.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Den 29-årige kantspiller, der for nylig overraskede de fleste med et skifte til 2. divisonsklubben B.93, ser samtidig ud til at kunne score lidt af en milliongevinst, hvis en køber bliver fundet.

Annonce:

Byhuset, der ligger på en af hovedstadens mest attraktive veje, er således sat til salg for en pris på hele 9,7 millioner kroner.

Da Nicolaj Thomsen i sommeren 2019 købte boligen måtte han ifølge boligsiden Boliga selv slippe lidt over 6,7 millioner, og han står derfor til at kunne score tre millioner kroner på et salg.

Det er også en noget særlig bolig, som nordjyden nu ser ud til at skulle sige farvel til.

Tilbage i februar 2021 viste Thomsen stolt sin bolig frem i et stort interview med Euroman, hvor han fortalte, hvordan han og kæresten, Emma, har omgivet sig med kunst, design og kvalitet ned til mindste detalje.

- Jeg faldt for X-faktoren ved det. Jeg havde ikke set sådan en lejlighed før i København. Man kan komme ind fra verdens mest befærdede gade, og så ligger der det her hus med en frodig gårdhave. Man føler sig næsten hensat til et andet land, udtalte han blandt andet.

Annonce:

Nicolaj Thomsen spillede i løbet af foråret for Sønderjyske, men da klubben ikke formåede at overleve i Superligaen, afbrød parterne samarbejdet.

Tidligere har han spillet for både AaB, den franske Ligue 1-klub Nantes, FC København og norske Vålerenga. Derfor kom det også som et chok for de fleste, da B.93 for et par uger siden kunne præsentere Thomsen som ny spiller i klubben.

Høje renter på dit variable lån? Det kan du gøre

- Jeg har brugt den seneste tid på at mærke efter, hvad jeg allermest har brug for. Glæden ved fodbold og ved at leve i nuet. Jeg har igennem min karriere været alt for fokuseret på næste karriereskridt – og næste igen.

-  Nu har jeg brug for en base, hvor jeg kan folde mig ud og være fodboldspiller på lige præcis den måde, jeg har lyst til at være, udtalte han i forbindelse med skiftet til 2. divisionsklubben.

Nu dykker boligpriserne: De kan udnytte situationen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: