Kendt fodboldvært fyret: Har brug for at puste ud

Discovery Networks har valgt at fyre Henrik Hoffmann som led i en større sparerunde. Den rutinerede fodboldvært er ærgerlig over beslutningen

Henrik Hoffmann er blevet fritstillet. (Foto: Discovery Networks)
Henrik Hoffmann er blevet fritstillet. (Foto: Discovery Networks)

De fleste fodboldfans er efterhånden blevet vant til at se Henrik Hoffmanns ansigt, når de weekend efter weekend tuner ind på 6eren for at følge med i Premier League.

Lørdag var den kendte tv-vært dog ikke på sin plads i studiet. I stedet var det den normale kommentator Zak Egholm, der styrede løjerne, da der var Premier League og FA Cup på programmet.

Og det var der en god grund til.

Tirsdag fik Henrik Hoffmann den kedelige nyhed, at han var blevet fritstillet med øjeblikkelig virkning, da Discovery Networks, der blandt andet står bag 6eren, Canal 9 og Kanal 5, skal omstrukturere i deres organistaion.

Superligaen SBS snupper vraget Brøndby-boss

Fodbold-værten, der har været på redaktionen i 10 år, er meget ærgerlig over fyringen.

- Så må jeg hellere få det gjort officielt: Det længste kapitel i mit liv er slut. Tirsdag blev jeg med øjeblikkelig virkning fritstillet, fordi min stilling bliver nedlagt (...) Det er ikke verdens undergang i den store sammenhæng, men for mig personligt er det selvfølgelig temmeligt ærgerligt, for jeg elskede mit job, skriver Henrik Hoffmann på sin personlige Facebook-side og tilføjer:

- Jeg har fået rigtig mange dejlige, opbakkende og sympatiserende private beskeder fra kollegaer, som i mange tilfælde er mere end det, og jeg er simpelthen så glad for jeres hilsner, hver og én. Jeg har lige brug for at puste ud, passe min familie og lade den passe mig.

Heidi Frederikke Sigdal stopper på TV 2 31. marts, fordi tv-stationen ikke har nogen særlige fodboldrettigheder. Anden sport 'En vild beslutning': Derfor stopper populær TV 2-vært

Redaktionschef hos Discovery, Anders Bay, er ked af at sige farvel til en god kollega, men understreger, at det er en nødvendighed i forbindelse med en større spareøvelse.

- Henriks rolle falder desværre bort, og det er aldrig rart - især ikke for ham. Vi har været meget glade for at have ham på holdet og for hans stabile arbejdskraft. Men i forbindelse med omstruktureringen må vi sige farvel til ham, siger Bay til Ekstra Bladet.

- Hvordan tog hans selv beskeden?

- Jeg vil helst ikke kommentere det yderligere, da det er en personalesag. Men vi har været meget glade for ham, svarer redaktionschefen.

- Zak Egholm var vært i Premier League-studiet lørdag. Han er normalt kommentator. Kommer vi til at opleve denne dobbeltrolle fremover?

- Vi kommer ikke til at ansætte nye folk, og planen er, at vi skal bruge medarbejdere, som allerede er inde i organisationen. Vi skal supplere indefra. Zak var på plads til Premier League lørdag og har tidligere lavet Superliga. Derudover har vi Mette Cornelius, der kommer til at dække Europa League, og Kian Fonoudi er også en del af redaktionen. Så vi er godt dækket ind, siger han.

70 kommentarer
Vis kommentarer