Kim Milton får job i DBU

Kim Milton er blevet ansat som ny dommerkonsulent hos DBU

Det mest berømet øjeblik fraKim Milton karriere som aktiv dommer på topplan: udvisningen af David Beckham ved VM i 1998. (Foto: AP)
Det mest berømet øjeblik fraKim Milton karriere som aktiv dommer på topplan: udvisningen af David Beckham ved VM i 1998. (Foto: AP)

Den tidligere topdommer Kim Milton skal fremover være dommerkonsulent hos DBU.

Kim Milton tiltræder den 1. september i rollen som dommerkonsulent, hvor han får ansvaret for blandt andet udviklingen og uddannelsen af dommerområdet i DBU, og hvor han også skal være ansvarlig for DBU's to nye dommerprojekter ’prof. Dommer2’ og ’5. -6. dommer’, som er igangsat i samarbejde med Divisionsforeningen.

- Jeg glæder mig meget til den nye udfordring. Det er altid spændende at arbejde med mennesker, og jeg ser frem til arbejdet med elitedommerne, hvor jeg kan være med til at give min erfaring, fra årene som dommer, videre og samtidig få sat mit aftryk på stillingen og opgaverne, siger 55-årige Kim Milton.

Se også: Beckham blev forhadt - på grund af en dansker

DBU's elitechef Kim Hallberg er tilfreds med ansættelsen.

- Vi er rigtig glade for, at det endelig er lykkedes at få vores dommerkonsulent på plads; oveni købet med en af de mest erfarne danske topdommere i nyere tid.

- Stillingen er ændret fra at være ren administrativ til i højere grad at være udviklingsorienteret med ansvaret for dialogen med vores elitedommere samt implementering og evaluering af vores nye dommerprojekter. Derfor skal ansættelsen af Kim ses som en yderligere styrkelse i bestræbelserne på at løfte dommerniveauet endnu højere i dansk fodbold, siger han.

Kim Milton var topdommer i Superligaen og på internationalt plan frem til 2006.

Se også: Dansk topdommer: Vi er håbløst bagefter

7 kommentarer
Vis kommentarer