Kunne ikke med ejerne: Dansk sportsdirektør siger stop

Lars Hallengreen, der skaffede den norske guldklump Alexander Sørloth til FC Midtjylland, har valgt at sige op i cypriotiske Pafos FC - det blev kun til knap otte måneder i klubben

Lars Hallengreen,  der hentede flere spillere til FC Midtjylland, har valgt at sige op som sportsdirektør i cypriotiske Pafos. Her ses han sammen med Zacharias Faour (Foto: FCM)
Lars Hallengreen, der hentede flere spillere til FC Midtjylland, har valgt at sige op som sportsdirektør i cypriotiske Pafos. Her ses han sammen med Zacharias Faour (Foto: FCM)

Han var manden, der fandt Alexander Sørloth til FC Midtjylland. Nu bliver hans næste opgave at finde et job til sig selv.

Efter knap otte måneder som sportsdirektør i den cypriotiske klub Pafos FC har Lars Hallengreen valgt at sige op.

Han har sidste arbejdsdag på Cypern 22. december, når Pafos FC møder Apollon.

- Jeg har i den seneste måned måtte erkende, at ejerne af klubben og jeg ikke har det samme sæt af værdier, når det kommer til at drive en fodboldklub. Så jeg kunne ikke se mig selv i projektet.

- Det kræver en stor arbejdsindsats at få Pafos FC ind i toppen af cypriotisk fodbold, og den indsats var det umuligt for mig at yde under ejerne og med de forventninger til driften, som de havde. Så er det bedre, at de finder en anden til jobbet, siger Lars Hallengreen til Ekstra Bladet.

Det er ikke kun danskeren, der har meldt sit stop til Pafos’ russiske ejere. Ifølge et lokalt cypriotisk medie har klubbens direktør, Stelios Papageorgiou, også valgt at sige sit job op.

Pafos, der har den tidligere FCM-forsvarer Patrick Banggaard i truppen, ligger i den tunge ende af den cypriotiske liga og indtager aktuelt ottendepladen.

54-årige Lars Hallengreen har en fortid i både FC Nordsjælland og FC Midtjylland.

Det var hos sidstnævnte, at han som rekrutteringschef fandt norske Alexander Sørloth som tidligere på året sikrede transferjackpot på heden, da han blev solgt til Crystal Palace.

Hans gode øje for fodboldspillere er velkendt, og flere udenlandske klubber har vist interesse for at tilknytte ham.

Derfor skal Hallengreen nu vurdere, om han har mod på et udenlandseventyr mere eller skal vende tilbage til dansk fodbold:

-  Jeg har flere konkrete forespørgsler fra udenlandske klubber og nogle muligheder i Danmark også, som jeg vil undersøge lidt nærmere.

- Men planen er at tage hjem til jul og bruge januar til at finde ud af, hvad der er næste step.

Se også: Stjal talenter: Nu går dansk klubejer til kamp mod storklub

Oftest er de fjender, men de 'blå-gule' og 'løverne' er enige i deres holdning til de danske mestre. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Superligaen indefra: Kontraktkaos i Superliga-klub: Ti spillere kan forsvinde

Se også: 72 eksperter slår fast: Pernille Harder er verdens bedste

  Se også: Afslørende video fra natklub: Premier League-stjerner helt væk på lattergas

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere