Kvindelige fodboldfans: Smid tøjet og vind!

En gruppe Venezuelanske kvinder fik sat fokus på deres landshold, da de smed tøjet for at vise sin støtte. Nu opfordrer vi de danske fodboldfans til at gøre det samme!

En video af otte venezuelanske kvinder, der har smidt tøjet for at vise deres støtte til landsholdet i Venezuela, spredes netop nu på internettet.

De velformede kvinder har ét klart budskab med handlingen: De vil gøre alt for at støtte deres hold - selv hvis de er nødt til at smide tøjet.

Landsholdsfodbold Venezuelanske kvinder: Smid tøjet for jeres hold

I hjemlandet er videoen også ment som en opfordring til andre kvinder om at smide tøjet offentligt for at vise deres passion for sporten.

Den opfordring vil Ekstra Bladet gerne viderebringe i Danmark. Derfor beder vi nu alle fodboldglade kvinder om at vise passion ved at sende en video til os, hvor man på den ene eller anden måde viser sin passion afklædt.

Hvadenten du er Brøndbyfan helt ind til benet, FCK'er i hjertet eller bare holder med det danske landshold, så find mobilen eller kameraet frem og deltag i vores konkurrence.

Brøndby TV: BIF-fan flasher bryster i jubel-ekstase

En kvinde, der tidligere har fulgt denne opfordring helt frivilligt, er Brøndby-Tanja. Da Brøndby i September fik sin første hjemmesejr i sæsonen i 2013, valgte hun at fejre det ved at smide trøjen:

Så hvad enten du er inspireret af de venezuelanske piger, Brøndby-Tanja eller har en helt tredje idé til at vise din passion for dit hold, så send os en video til jus@eb.dk inden den 19. juni.

5 kommentarer
Vis kommentarer