Legende vil give dem nøglerolle i ny film

Bulgarske Hristo Stoichkov vil lave en film, og målet er at få familien Schmeichel til at medvirke

Peter og Kasper Schmeichel kan blive omdrejningspunkt i en film, som legenden Hristo Stoichkov har i støbeskeen. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix
Peter og Kasper Schmeichel kan blive omdrejningspunkt i en film, som legenden Hristo Stoichkov har i støbeskeen. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix

Den bulgarske fodboldlegende Hristo Stoichkov kastede sig efter sin aktive karriere over trænergerningen, men det blev ikke nogen succes for verdens bedste fodboldspiller anno 1994. Stoichkov har ikke trænet et hold siden 2013.

I stedet har den tidligere Barcelona-stjerne kastet sig over andre projekter, og højt på listen for 2022 står, at Hristo Stoichkov vil lave en film.

Både Kasper Schmeichel og farmand Peter Schmeichel skal medvirke i filmen, hvis det står til bulgareren.

- Mit mål er at lave en fantastisk film om far og sønner, der begge spiller fodbold på topplan. Det mest sandsynlige er, at jeg i april eller maj vil foretage diverse interviews, og vi skal have samlet en masse klip af fædrene, fra de var aktive. Samtidig vil vi se på, hvordan det er gået deres sønner.

- Jeg vil se nærmere på Cholo Simeone, Paolo Maldini og Schmeichel, siger Hristo Stoichkov ifølge bulgarske Topsport.

Hristo Stoichkov havde en flot karriere tilbage i 80'erne og 90'erne, men han huskes naturligvis bedst for tiden i FC Barcelona, hvor han blandt andre spillede sammen med Michael Laudrup.

Hør Ekstra Bladets podcast 'Agenterne'

Der måtte et 'safeword' til, da Alan Hvedehave i 2013 skulle forhandle Mikkel Beckmanns exit hos APOEL med en truende klubpræsident.

I sjette afsnit af 'Agenterne' fortæller Hvedehave om de dramatiske forhandlinger på Cypern, en løgnagtig græsk agent, der kostede Beckmann hanekammen, og en usædvanligt tung bip-test i Hobro.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

En fuldtonet skandale