Medie: Brandvarm i Premier League

Ifølge britiske Daily Telegraph jagter West Ham-manager David Moyes Jonas Wind. Det bliver dog formentlig tidligst til sommer

Jonas Wind er på tale i West Ham. Foto: Lars Poulsen
Jonas Wind er på tale i West Ham. Foto: Lars Poulsen

Roony Bardghij er kun lige blevet 15 år, men spiller allerede nu med på FCK's U19-hold. Svenskeren er et talent ud over det sædvanlige og ligner en kommende Superliga-spiller. Foto: Ernst van Norde Sport De skal redde FCK's fremtid

Jonas Wind fik for nylig kollegaernes ord for, at han var Årets Talent i Danmark 2020. Det er dog ikke kun de øvrige professionelle spillere her i landet, der har fået øjnene op for FCK-angriberens evner.

Det har også David Moyes, skriver Daily Telegraph.

Ifølge den britiske avis overvejer West Ham-manageren nøje sine muligheder for at erstatte Sebastian Hallér, der skiftede til Ajax tidligere i januar.

West Ham har ifølge Daily Telegraph beundret Wind i lang tid, men et skifte er næppe sandsynligt i dette transfervindue, vurderer avisen. Til gengæld skulle Moyes også være villig til at vente til sommer med at hente den rigtige mand.

21-årige Wind var i glimrende form i efteråret. Han scorede syv mål i 13 kampe for FC København og to mål i sine første fire A-landskampe for Danmark.

Jesper Lindstrøm kan ikke skifte til engelsk fodbold efter Storbritanniens udtræden af EU, men det kan Jonas Wind godt. Foto: Jens Dresling Superligaen 'Jobbe' er ude - men Wind kan forfølge drømmen

David Moyes har blikket rettet mod København. Foto: Ritzau Scanpix
David Moyes har blikket rettet mod København. Foto: Ritzau Scanpix
 

West Ham er tyndt besat, hvad angår spidsangribere. Michail Antonio er den eneste, der kan spille pladsen naturligt, efter Hallér forsvandt.

Holdet har dog klaret sig udmærket alligevel. West Ham ligger i øjeblikket på syvendepladsen i Premier League og spiller altså med om de europæiske pladser.

Mandag kan du følge transferdeadlinen tæt med Ekstra Bladet

Daniel Agger havnede i en besynderlig sag, hvor en russisk fan har skiftet navn til Daniel Agger. Russeren blev anholdt i forbindelse med en demonstration og et russisk medie troede, at det var den tidligere danske landsholdsspiller. Foto: Jens Dresling. Dansk fodbold Kæmpe forvirring om 'Agger-anholdelse'
AGF Officielt: AGF henter Sanneh  
28 kommentarer
Vis kommentarer