Michael Laudrup flytter

Michael Laudrup er sammen med sin hustru flyttet officielt ind på Krøyers Plads i København

Michael Laudrup er vendt hjem til Danmark. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Michael Laudrup er vendt hjem til Danmark. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Danmarks vel nok mest kendte fodboldspiller gennem tiden har skiftet diverse internationale adresser ud med Danmark.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger flyttede Michael Laudrup og hans kone Siw Laudrup officielt ind i Strandgade i hjertet af København mandag i denne uge.

Parret købte lejligheden i 2015 for 14,5 millioner kroner. Med prisen medfølger 172 kvadratmeter på Krøyers Plads, der er blandt de mest fashionable adresser i hovedstaden med udsigt til Skuespilhuset og Nyhavn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Michael Laudrup er nu flyttet ind i denne bygning. Arkivfoto: Philip Davali
Michael Laudrup er nu flyttet ind i denne bygning. Arkivfoto: Philip Davali
 

P-plads
Med lejligheden er der p-plads. Og så er der ikke bopælspligt, så parret kan uden problemer smutte til udlandet, hvis der opstår en ny mulighed på eksempelvis den internationale trænerscene.

Omend lejligheden er dyr, skal parret nok forberede sig på, at de må dele område med andre danskere. Sidste sommer var der således stor ståhej omkring de mange unge mennesker, der festede på kajen foran bygningen.

Mere roligt har parrets hidtidige luksus nok været. Ifølge de officielle registre har de været tilknyttet Kempinski Residence i Qatar fra slutningen af 2017 og frem til nu. Hotellet bliver beskrevet som et femstjernet luksushotel med værelser på mellem 72 kvadratmeter og 596 kvadratmeter. Laudrup-parret havde suite 5506.

I 2017 solgte Laudrup-parret deres Vedbæk-villa til flødebollemillionæren Michael Spangsberg, der  er blevet hovedrig på såvel BonBon-slik, Spangsberg-flødeboller og bolsjer fra Nørregade.

Inden Qatar har parret boet i Madrid, Vedbæk og Amsterdam.

68 kommentarer
Vis kommentarer