Morten Nordstrand stopper karrieren

Det er nu slut med fodbold på topplan for den tidligere Superliga-topscorer, Morten Nordstrand. Fremad Amager-angriberen stopper karrieren efter denne sæson

Den danske målræv slutter nu karrieren. Foto: Mikkel Khan Tariq/Polfoto.
Den danske målræv slutter nu karrieren. Foto: Mikkel Khan Tariq/Polfoto.

Morten Nordstrand lægger om få dage støvlerne på hylden efter en flot karriere i Danmark, Holland og Australien.

Når Fremad Amager i aften spiller sæsonens sidste hjemmekamp, bliver det samtidig også Morten Nordstrands sidste hjemmebanekamp i karrieren.

Den tidligere danske landsholdsangriber har valgt at stoppe karrieren efter denne sæson, som slutter på søndag med en udekamp mod FC Roskilde i NordicBet Ligaen. Det oplyser Fremad Amager på Facebook.

- Alting har en ende, og dette er dagen, som jeg på den ene side har frygtet og på den anden side har glædet mig til. Som fodboldspiller er denne dag uundgåelig. Den vil komme før eller siden, men jeg har alligevel set frem til den med ærefrygt, fordi klubben har været så stor en del af mit liv i så mange år, lyder det fra Morten Nordstrand.

Den 34-årige angriber har gennem sin karriere spillet i klubber som FC Nordsjælland, FC København, FC Groningen og Newcastle United Jets. Det sidste år er dog blevet tilbragt i den næstbedste danske række, og det har været godt for angriberen.

- Jeg fik heldigvis spilleglæden tilbage med mit skifte til Fremad Amager. Efter mit sidste udenlandsophold i Australien havde jeg desværre mistet gløden og lysten til spillet.

Morten Nordstrand slog for alvor igennem i 2006/07-sæsonen i FC Nordsjælland, hvor han scorede 15 ligamål, og de mange år på topplan har efterhånden sat sine spor i kroppen.

- Kroppen er slidt, og restitutionen tager efterhånden længere tid, end hvad godt er. Jeg har altid spillet for at gøre en forskel, og når jeg ikke længere kan gøre det hver gang, jeg spiller, er tiden inde til at trække stikket, inden nogen gør det for mig.

Det er også blevet til otte landskampe og tre scoringer i angriberens karriere.

Superligaen Tøffe efter Brøndby-dukkert: Her lander guldet!

'Big Sam' vil ikke længere være at finde i Everton. Foto: Paul Ellis/Ritzau Scanpix. Premier League Fyret!

9 kommentarer
Vis kommentarer