Nicki Bille skal være med i tv-program

Under Nicki Billes retssag blev han fulgt tæt af et lille kamerahold. Det bliver der nu et tv-program ud af

I slutningen af marts blev Bille idømt fire måneders ubetinget fængsel for at have truet en cyklist med en luftpistol. Producer: Kristian Hansen

Har man ikke fået nok Nicki Bille i 2019, kan man se frem til, at et tv-program om den skandaleramte tidligere fodboldstjerne er på vej.

- Jeg kan godt bekræfte, at vi er ved at prøve at lave en serie med Nicki. Men jeg kan ikke sige hvortil, siger Lars Seidelin, som er direktør i Koncern TV- og filmproduktion, til B.T.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Dansk fodbold Nicki Bille: Jeg er handikappet for livet

Således rendte Nikita Klæstrup med et par store tasker og en kameramand i hælene på Bille, da han i slutningen af marts blev idømt fire måneders ubetinget fængsel for at have truet en cyklist med en luftpistol, vold mod en dørmand, trusler mod en sygeplejerske og besiddelse af kokain.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nicki Bille med en kameramand i baggrunden. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Nicki Bille med en kameramand i baggrunden. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
 

Selskabet har fulgt Bille i et stykke tid og forventer at blive ved med det i den kommende tid.

- Tit og ofte er det sådan, at man arbejder meget sådan, at man prøver at optage nogle ting, og så ser man, om det kan blive til noget. Men det ser ud, som om det nok skal blive til noget. Det er meget nyt, siger Seidelin videre til B.T.

Nikita Klæstrup i retten. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Danske kendte Klæstrup i retten: - Jeg har ikke andet at lave

På sin Instagram har Nicki Bille samtidig lagt et billede op med teksten 'Kontrakten er underskrevet', mens Nikita Klæstrup slænger sig i en havesofa.

Ekstra Bladet har prøvet at få en kommentar fra Lars Seidelin. Dog uden held.

Nicki Bille. Foto: Christer Holte Krimi Fængslet for skud mod Nicki Bille: Har fortid som narkobagmand

Du kan læse alt om Nicki Billes vilde liv her:

Nicki Bille vendte hjem til FC Nordsjælland efter et ophold i italienske Reggina med blandet succes. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Bag om ballade-Bille: Fra stortalent til skandaleramt

37 kommentarer
Vis kommentarer