Nyt job til Schmeichel

Et polsk spillefirma har hyret Peter Schmeichel som reklamesøjle

Peter Schmeichel skal promovere et polsk spillefirma. Foto: Cecilie Smetana
Peter Schmeichel skal promovere et polsk spillefirma. Foto: Cecilie Smetana

Peter Schmeichel har haft mange forskelligartede jobs, siden han lagde støvlerne på hylden i 2003.

Først som Champions League- og quizvært på TV3, inden han noget mere kontroversielt promoverede Rusland forud for landets VM-værtskab sidste år.

For få måneder siden luftede den danske landsholdslegende, at han overvejede at søge den endnu uoprettede stilling som sportsdirektør i Manchester United, men nu er der et andet - og noget mindre firma - der har slået kløerne i 55-årige Schmeichel.

På Twitter skriver han således, at han fremover skal være ambassadør - eller måske snarere reklamesøjle - for det polske spillefirma STS.

- Begejstret over at være den nye ambassadør for STS, lyder det fra Peter Schmeichel, inden han opfordrer sine 937.000 følgere til at benytte sig af de mange muligheder for at gamble hos polakkerne.

Teksten er flankeret af et dansk flag, men det polske spilleselskab er endnu ikke på markedet i Danmark.

Det er ikke helt tilfældigt, at et polsk spilleselskab viser interesse for at få Schmeichel som ambassadør. Hans far er polsk, og indtil han var syv år gammel, var Peter Schmeichel også selv polsk statsborger.

Ambassadørrollen er ikke ukendt for danskeren.

Da Peter Schmeichel i 2012 stoppede på TV3, blev han ansat som ambassadør i Manchester United, hvor han som bekendt fejrede store triumfer i den aktive karriere.

Peter Schmeichel var med til at vinde Champions League med Manchester United i 1999. Foto: AP Engelsk fodbold Schmeichel med overraskende melding: Overvejer topjob i United

Vladimir Putin og Peter Schmeichel havde fornøjelsen af hinandens selskab over et stykke kage. Foto: Ritzau Scanpix VM 2018 Schmeichel slår til igen: Spiser kage med Putin i russisk VM-hyldest

Sport Schmeichel skamroser VM-værter: - Det har været et eventyr

Nicklas Bendtners historie rummer dramatiske nedture og forsider af de forkerte grunde. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Råt for usødet: Så saftig bliver Bendtners bog

63 kommentarer
Vis kommentarer