Annonce:
Annonce:

- Økonomien bløder

Det er tid til at genåbne for fodbolden, fortæller DBU-direktør Jakob Jensen, der peger på, at økonomien i dansk fodbold lider

Allerede tilbage i oktober lød det fra Socialdemokratiet, at vi må vente på lavere smittetal for at få flere tilskuere.
Annonce:
Følg Fodbold

Det er kun den professionelle fodbold, der lige nu bliver spillet, men DBU-direktør Jakob Jensen opfordrer nu til, at man får åbnet op, så der igen kan spilles fodbold - også for bredden.

Direktøren peger på, at det blandt andet handler om trivsel.

- Vi har fuld respekt og forståelse for den situation, vi befinder os i og vil gerne kvittere for, at regeringen regner på betydningen af at åbne for udendørsidræt ved næste fase af genåbningen. For der er en idé og værdi i at kigge mod foreningsidrætten.

- Mange og især børn og unge har brug for at komme tilbage til noget, de kender og ikke mindst bevæge sig. Det betyder meget både fysisk og mentalt at kunne dyrke idræt og spille fodbold et par gange om ugen. Og vi har protokoller til at afvikle og overholde de restriktioner, der nu engang er nødvendige, siger Jakob Jensen til DBU's hjemmeside.

DBU-direktør Jakob Jensen fortæller, at klubber fra bredde til elite er hårdt presset. Foto: Beskæftigelsesministeriet
DBU-direktør Jakob Jensen fortæller, at klubber fra bredde til elite er hårdt presset. Foto: Beskæftigelsesministeriet
 

Annonce:

Han glæder sig dog over, at der er et forsøg med tilskuere på vej i Superligaen. Men han mener ikke, at det kan blive sat i gang hurtigt nok.

- Dansk fodbolds økonomi bløder. Og det gælder lige fra bredde til eliteklubber. Vi håber derfor på, at man med fortsat respekt for virussen kan iværksætte et tilskuerforsøg, så vi kan få fans tilbage på stadion. Og det gælder både i 3F Superliga og Gjensidige Kvindeliga, men også til vores hjemmekamp med Herrelandsholdet i slutningen af marts måned, siger han.

Det er snart et år siden, at der blev lukket helt ned for idrætten i Danmark, og det er således også snart et år siden, at klubber i Superligaen uden restriktioner kunne sælge billetter til kampe.

Det danske fodboldlandshold spiller i øvrigt tre kampe i marts, hvor de to af dem er på udebane. Først ude mod Israel, siden hjemme mod Moldova og sidst ude mod Østrig.

Klump i halsen: Hilsner fik ram på Werge

Voldsom millionregning efter Ståle-fyring

Annonce:

Det er det rene vanvid - kom væk, Eriksen!

Skift ud: Det åbenlyse - og billige - valg

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: