Ole Nielsen har været tæt på to jobs

Den tidligere Randers-sportschef, Ole Nielsen, har to gange været tæt på et nyt job det seneste halve år

Ole Nielsens have har aldrig stået skarpere. Det har han heller ikke selv i mange år. Fem kilo er røget fra sidebenene takket være nogle lange cykelture. Dem har der nemlig været god tid til.

Det er præcis et halvt år siden, at Ole Nielsen blev fyret som sportschef i Randers FC efter uoverensstemmelser med direktør Michael Gravgaard, og siden har der ikke været meget at rive i for den rutinerede nordjyde. Altså udover bladene i haven og støvet på racercyklen.

Det er nu ikke med hans gode vilje. Den tidligere SønderjyskE- Viborg- og Randers-boss savner et arbejde.

- Der er ikke sket så meget desværre. Der har været lidt dialog hist og her, og det er der i og for sig stadig, men noget konkret er der ikke på bordet. Jeg er efterhånden ved at være utålmodighed. Nu har jeg gået længe nok, synes jeg, siger Ole Nielsen til tipsbladet.dk.

Han fortæller, at der har været bud efter ham et par gange det seneste halve år.

- Det har været tæt på to gange med udenlandske klubber. Den ene klub er her fra Skandinavien, og den anden er lidt længere væk, men jeg kan ikke komme det nærmere i respekt for klubberne, siger Ole Nielsen, der forsøger at holde gryden i kog.

- Jeg forsøger hele tiden at holde mig ajour med, hvad der sker i skandinavisk fodbold og selvfølgelig især i Danmark. Og så handler det ellers om at pleje sit netværk af agenter og andre. Det bruger jeg min tid på, og så håber jeg, at der snart dukker noget op.

Ole Nielsen fastslår desuden, at han er åben for andre erhverv end sportschef, men at han føler, det er på den post, hans erfaring og kompetencer kommer bedst til udtryk.

I første omgang må han dog nøjes med at passe hus og have.

Intl. fodbold VM-vært lurer på Laudrup som landstræner: Her er hans reaktion

OB Superliga-anfører flænser klubbens forhold: Der mangler jo alt!

Nadia Nadim sendte den ungarske målvogter ud mod ambulancerne og placerede bolden modsat. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Landsholdsstjerne roser modpart midt i konflikten: 'Det er god stil'

360 minutter var alt, hvad Frank de Boer fik på sidelinjen for Crystal Palace, inden han fik sparket. Foto: All Over Press Sport Mølby: Derfor blev Frank de Boer fyret