Annonce:
Annonce:

Politiet tilkaldt til dansk serie-kamp: Voldsom skandale får konsekvenser

Under en Serie 2-kamp på Fyn gik bølgerne så højt, at det ene holds træner blev nikket en skalle. Nu har har skandale-holdet valgt at trække sig fra resten af kampene

Irakisk Forening har valgt at lukke Serie 2-holdet efter en kamp i weekenden udviklede sig voldeligt. Foto: AP
Irakisk Forening har valgt at lukke Serie 2-holdet efter en kamp i weekenden udviklede sig voldeligt. Foto: AP
Annonce:
Følg Fodbold

Det er ikke hverdagskost, at der bliver uddelt skaller og lussinger under fodboldkampe i de danske serierækker, selv om temperamenterne nogle gange kan koge over.

Men det var lige præcis, hvad der skete i weekenden i Odense-forstaden Vollsmose, da en Serie 2-kamp mellem Irakisk Forening og Korup blev afbrudt.

Korups træner havde lagt sig mellem to stridende spillere, der havde været oppe i det røde felt. Det skulle han muligvis ikke have gjort. For under det voldsomme skænderi blev han nemlig nikket en skalle af en af spillerne fra Irakisk Forening. Fodboldtræneren måtte efterfølgende en tur på skadestuen. 

Annonce:

Politiet ankom senere til grønsværen, hvor balladen dog havde lagt sig. Men nu får optøjerne alligevel konsekvenser for Irakisk Forening. Sagen skulle egentlig først gennem DBU Fyns disciplinære udvalg, men Irakisk Forening har i stedet valgt at trække sig fra Serie 2-puljen og lukke holdet øjeblikkeligt.

Parterne vil dog alligevel blive indkaldt til en høring, hvorefter sagen overgår til DBU Fyns disciplinærudvalg, fortæller administrationschefen, Claus Gramm Pedersen, til Sport Fyn.

Lignende ting sket før
Det er ikke første gang, at Irakisk Forening har været i DBU's søgelys efter voldelige episoder under fodboldkampe. For to år siden fik samme klub en bøde på 5.000 kroner, karantæne fra at spille fodbold i tre måneder, mens fem af klubbens spillere blev udelukket fra at spille i et år.

Det skete efter en kamp mod Ringe BK, hvor spillere fra Irakisk Forening skulle have overfuset modstanderne og været i håndgemæng med dem.

Annonce:

Efter klubbens beslutning om at lukke holdet vil spillerne igen kunne komme til at spille fodbold i en anden klub efter vinterpausen, hvor man indleder næste turneringshalvdel og igen kan registrere spillere. Dog kan den spiller, der nikkede skallen, se frem til en længerevarende karantæne.    

23-årig dommer overfaldet: Selvfølgelig var det slemt

Så voldsom er vold i dansk fodbold: Godkendte scoring og blev overfaldet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: