Rasende Fremad-spillere: - Vi skærer dine øjne ud!

- De spillede med livremme og i militærbukser, dommeren blev truet fra første minut og turde intet, to fik tæsk, og de truede os på livet, hvis vi indberettede sagen, fortæller modstander efter ’ret ekstrem’ kamp mod Danmarks mest berygtede fodboldhold

Giv dem karantæne på livstid, siger Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen
Følg Fodbold

- De truede med at lægge os i kister!

Danmarks mest berygtede seriehold har gentagne gange spredt terror og rædsel blandt dommere, modstandere og tilskuere. Her er en beretning fra en af de involverede modstandere i den sidste kamp sidste sæson mellem Fremad Amager og de sagesløse gæster fra Østerbro IF:

- Flere stillede op med bælter, adskillige i militærbukser, og stemningen var fjendtlig fra start. Til sidst var den decideret hadsk, og de fejrede udligningen til 2-2 ved at slå en af mine holdkammerater hårdt med en knytnæve i maven, fordi han råbte ’offside’.

- Derefter blev han slået to gange i hovedet, så det begyndte at bløde. Så valgte vi at trække stikket og gå fra banen. Da var der to minutter tilbage af kampen, fortæller den daværende Østerbro IF-spiller.

’Daværende’ fordi han og de 17 andre spillere i truppen efterfølgende og ufrivilligt har forladt klubben og spiller fodbold andre steder. Årsag?

- Der var flere årsager, men én af dem var, at Fremad-spillerne truede med at opsøge os på vores hjemmebane og forfølge os ind i helvede, hvis vi indberettede sagen, fortæller spilleren, som i dén grad har valgt at være anonym!

Tæsket fodbolddommer: Det er fejt

Østerbro IF indberettede alligevel. Fra at blive taberdømt 0-3 vandt holdet en ligegyldig skrivebordssejr på de tilsvarende cifre, men det er også alt.

- Fremad Amager vandt rækken og rykkede alligevel op. Det er ret utroligt, og vi håber nu på, at der i lyset af den ny sag bliver taget alvorlig hånd om dette problem. Derfor henvender vi os til Ekstra Bladet, siger den ’hemmelige fodboldspiller’.

Vi taler serie 4! Og den sidste kamp i sæsonen, hvor det ubesejrede Fremad Amager-mandskab var gået ubesejret igennem. Det sidste opgør var altså totalt betydningsløst og tjente kun som for-party til den efterfølgende oprykningsfest for holdet – og 25-30 jublende hangarounds.

Det, der gik galt, er i al korthed: Østerbro IF kom foran. Det var mere, end de heftige temperamenter kunne holde til.

- Dommeren var skræmt fra vid og sans. Han blev truet fra første minut og valgte helt bevidst at overse et rødt kort til dem, da en af vore spillere blev slagtet bagfra på en friløber, og han lod sig senere true til at dømme straffe til Fremad Amager. Han så intet, hørte intet – men tænkte vel bare på at overleve, fortæller øjenvidnet.

Helt fodboldhold suspenderet i grotesk voldssag

Det startede ’helt uskyldigt’ med, at spillerne fra Østerbro blev svinet til verbalt af såvel modstandere som deres fans.

- En af dem kaldte min mor for en luder, mens dommeren stod lige ved siden af. Jeg spurgte ham: - Hører du, hvad han siger? Det gjorde han åbenlyst ikke… Derefter blev jeg truet med, at de ville skære mine øjne ud, og til sidst fik jeg at vide, at hvis jeg ikke lod mig udskifte nu, ville jeg komme hjem i et bagagerum, fortæller Ekstra Bladets kilde.

Sådan var det hele vejen igennem.

- Da de for længst havde brugt deres tre udskiftninger, begyndte de at skifte tilskuere ind, uden at dommeren reagerede. De havde ikke engang ryg-numre. Det var helt åbenlyst, fortæller den tidligere Østerbro-spiller.

Dommeren turde efterfølgende hverken indberette eller afgive erklæring oven på Østerbro-holdets indberetning, og derfor vandt Fremad Amager i første omgang 3-0, inden holdet blev taberdømt.

Grotesk vold i dansk amatør-kamp: Dommer tæsket af helt hold

- Men det er også det eneste, der er sket, og vi havde opgivet alt håb om retfærdighed, indtil denne sag pludselig poppede op. Den burde have været undgået! Nu må de ansvarlige tage affære, så andre dommere og spillere ikke skal udsættes for det samme som os, siger spilleren.

- Jeg har sgu aldrig prøvet noget lignende. Vi var altså bare et helt normalt hold af folk i tyverne, folk i job, studerende, ungkarle og familiefædre, der holder af at spille fodbold – for sjov. Jeg mener… Det var serie 4, for fa’en!

Men to fik decideret tæsk, så det blødte. Dommeren var skræmt fra vid og sans – og et helt hold med 18 spillere blev jaget på flugt ud af klubben med trusler, der ikke var til at tage fejl af.

Ved du noget om sagen, så tip os på 1224@mail.dk eller send en sms/mms til 1224.

Her kan du se hele fodboldsnakken i Fodbold med Attitude

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind