Raser mod Jacob Laursen: - Jeg kommer efter ham resten af livet

Den tidligere danske landsholdsspiller er under kraftig beskydning fra norske Jan Gunnar Solli

Jacob Laursen hilser på begejstrede fans efter en derby-sejr mod Brøndby (Foto: Lasrs Poulsen)
Jacob Laursen hilser på begejstrede fans efter en derby-sejr mod Brøndby (Foto: Lasrs Poulsen)

Jacob Laursen stod torsdag frem i Ekstra Bladet og fortalte om sin store nedtur.

Han hævder blandt andet at have tabt 20 millioner kroner på aktier efter 11. september 2001, hvor World Trade Center-angrebene fik markedet til at dykke, og at aktiekollapset tvang ham væk fra FCK.

Norske Jan Gunnar Solli er dog ikke imponeret over danskerens historie, for han mangler stadig sine penge. Sagen handlede om betaling af et såkaldt sign-on-fee til nordmanden i forbindelse med et skifte fra Brann Bergen til New York Red Bulls, hvor Jacob Laursen som rådgiver for amerikanerne var involveret i handlen.

Sidste år tabte Jacob Laursen retssagen, der betød han blev dømt til at betale 1,3 millioner kroner til den norske fodboldspiller.

Solli er nu på kogepunktet over Laursens interview.

- Jeg blev edderrasende, da jeg læste Ekstra Bladet. Det, at han er fræk nok til at indtage offerrollen, er bare kronen på værket, siger han til norske VG.

Foto: Ernst van Norde
Foto: Ernst van Norde
 

Jacob Laursen har påpeget, at han vil afdrage den gæld på 1,3 mio. kr., han fik dommen for sidste år.

- Hvis jeg får mulighed for det, vil jeg betale de penge tilbage. Jeg har accepteret dommen, selv om jeg stadig mener, den var helt forkert. Men de kunne bare ikke plukke håret af en skaldet mand sidste år, har Laursen udtalt til Ekstra Bladet.

Den del er Solli bare ikke enig i.

- Det sidste år har der ikke været et eneste tegn på, at han vil gøre det godt igen. Det er penge, som han har stjålet fra mig, siger han til VG.

Solli giver ikke op på trods af den komplicerede proces.

- Jeg kommer aldrig til at give mig. Jeg kommer til at være efter ham resten af livet, så længe han ikke har betalt.

I dag er Laursen ansat i en produktionsvirksomhed i Fredericia, hvor han har 12 timers vagter med fire arbejdsdage i træk efterfulgt af seks fridage.

Jacob Laursen mistede alt, da tårnene styrtede sammen i New York i 2001. 20 mio. kr. mistede han, fordi han havde investeret i aktier. Foto: Ernst van Norde. Dansk fodbold Eks-landsholdsspiller: Konkurs og mistede 20 mio. kr.

Dansk fodbold Eks-landsholdsspiller gik konkurs: Aktie-kollaps tvang mig væk fra FCK

111 kommentarer
Vis kommentarer