Sagen om brand-angreb udvikler sig

Sag om branden i en fodboldspillers lejlighed udvikler sig med ny anholdelse

Der var heldigvis ingen personskade, da Jens Stages lejlighed i Aarhus blev udsat for et brandattentat. Video/foto: pressefotos.dk/Øxenholt Foto

En tredje mand er blevet anholdt i sagen om angrebet på en professionel fodboldspillers lejlighed i Aarhus, oplyser Østjyllands Politi.

Den anholdte er blevet fremstillet for en dommer tirsdag, og resultatet er blevet en varetægtsfængsling frem til 28. august. I forvejen er to andre mænd fængslet for angrebet på Jens Stages lejlighed midt i juli.

Fodboldspilleren skiftede i sommer fra AGF til FCK, hvilket har skabt vrede hos nogle fans af den aarhusianske klub.

Natten til 14. juli blev der kastet en røgbombe ind gennem et vindue til fodboldspillerens lejlighed i Eckersbergsgade.

Den første mand, der blev anholdt i sagen, har erkendt at have kastet røgbomben og at have truet Jens Stage. På Facebook skrev han for eksempel: "Du kan aldrig være i Aarhus igen - Judas".

Ud over denne mand, der er 24 år, er en 21-årig varetægtsfængslet.

På det fyrværkeri, som blev kastet ind i lejligheden, var der ifølge politiets sigtelse en seddel med følgende besked: "I Aarhus straffes forrædere, Judas svin".

Den senest anholdte, der er 20 år, nægter sig skyldig i sigtelserne om brandstiftelse, trusler og at have udsat andre for fare. Politiet siger, at man ikke regner med at skulle foretage flere anholdelser i sagen.

Ved angrebet befandt sig to personer i lejligheden. De kom ikke noget til.

Se også: Rosenborg bekræfter: Bendtner snart fortid

Se også: Milliard-handel på vej? Ny udvikling i Neymar-saga

Se også: Tidligere AGF-anfører ophæver i Tyrkiet og tager til Norge

Både Paul Onuachu og Marc Dal Hende kan være væk fra Herning, når vinduet smækker i. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Her er Superligaens hotteste salgsemner

1 af 2 Foto: Lars Poulsen.
2 af 2 Foto: Ritzau Scanpix
2 kommentarer
Vis kommentarer