Scoop for talenter: Uventet job til Olsens assistent

Peter Bonde har landet sig et nyt job - og det er et lidt overraskende et af slagsen

Peter Bonde fortsætter karrieren med at træne Oure Fodboldakademis kvindehold. (Foto: Lars Poulsen)
Peter Bonde fortsætter karrieren med at træne Oure Fodboldakademis kvindehold. (Foto: Lars Poulsen)

Han var i godt ti år assistent på landsholdet, inden han sammen med landstræner Morten Olsen sagde sin stilling op. Siden har Peter Bonde ledt efter nye muligheder, og nu har han fået et nyt arbejde.

Lidt overraskende er valget faldet på Oure Efterskole Sport Performing Arts, hvor Peter Bonde skal træne Oure Fodboldakademis kvindehold.

- Der er et fantastisk setup på skolerne i Oure. Her går uddannelse, kostskolemiljøet og elitefodbold op i en højre enhed. Oure Fodboldakademi er det tætteste, vi i Danmark kommer forholdene på de udenlandske fodboldakademier, altså steder hvor spillerne bor, spiser, går i skole, træner og spiller kampe under samme tag, siger Peter Bonde til fyens.dk.

- Peter Bonde har en stor erfaring med kvindefodbold samt et stort netværk, som er med til at løfte vores allerede i forvejen fine setup for kvindefodbold på Oure. Vi glæder os til at Peter bliver en del af træner-teamet, så vi kan arbejde videre på at blive Danmarks førende fodboldakademi, siger Johnny Vaaben Johansen, sportsleder og formand for Oure Fodboldakademi.

Peter Bonde er 58 år og har tidligere været landstræner for kvindelandsholdet.

Morten Olsen var den bedst lønnede i DBU. han fik formentlig i underkanten af syv millioner kroner i årsløn. DBU brugte 7,9 mio. kr. på trænerlønninger på A-landsholdet i sidste regnskabsår- (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Millionerne ruller: Så meget tjente DBU's landstrænere

Peter Bonde (t.v) er nu fri af DBU, så han kan finde et nyt trænerjob. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Peter Bonde slipper fri af DBU

12 kommentarer
Vis kommentarer