Skælder ud på tilskuere: Forstår det ikke!

Jakob Michelsen er bestemt ikke imponeret over, hvordan Lyngby håndterede deres fans i fredagens Superliga-kamp.

Highlights: Kynisk OB-mandskab overrumpler Lyngby i bundgyser. Video: Discovery Networks Danmark

OB vandt fredag 3-0 over Lyngby, og det var fynboernes cheftræner Jakob Michelsen selvsagt glad for. Dog var han meget ærgerlig over, hvordan Lyngby havde håndteret deres fans i forbindelse med kampen.

Det gør Michelsen klart i et interview med TV3 Sport, hvor han lyner mod aftenens modstander.

- Når jeg nu har taleretten, så forstår jeg simpelthen ikke, at når klubberne gerne vil have flere tilskuere på stadion, at Lyngby ikke skrider hårdere ind på, at over 100 mennesker står og hopper og danser. Så får vi aldrig flere tilskuere på stadion, siger han og fortsætter.

- Vi står midt i en pandemi, og jeg vil gerne slå et slag for, at vi gerne vil have flere tilskuere. Klubberne har vist, at de kan håndtere, at der er sektioner af 500, hvor folk sidder ned og holder afstand, lyder det fra Jakob Michelsen.

Sport og Spil Eksperten fører hele spillet: Her er hans plan!

Han understreger endvidere, at det er meget afgørende for klubberne, at de kan få tilskuere ind igen, da det er det, som de lever af - og derfor er det blandt andet jobs, der er på spil for folk rundt omkring.

Det skulle særligt have været inden kampen og i slutningen af opgøret, at der skulle have været problemer i Michelsens optik.

Senest har regeringen i Danmark fastslået, at de nuværende regler med maks 500 mennesker alt inklusiv kan være på stadion i forbindelse med Superliga-kampe er forlænget frem til nytår.

Ayo Simon Okosun (til højre) scorede til 2-0 mod Lyngby. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix Dansk fodbold Kynisk afstraffelse

Foto: Jens Dresling Dansk fodbold Regeringen fastholder tilskuerloft på 500 personer til nytår

1 af 2 Jakob Michelsen er ikke imponeret over Lyngbys fans. Foto: Jens Dresling
2 af 2 Tilskuerne fik for frit spil, da Lyngby tog imod OB, mener gæsternes træner. Foto: Lars Møller
26 kommentarer
Vis kommentarer