Slog holdkammerat i ansigtet med ispose: Dansk Ronaldinho fyret

Talentet med tilnavnet den danske Ronaldinho fyret i sin svenske klub

Den tidligere PSV Eindhoven-lærling, Alexander Jakobsen har fået sparket i svenske bundklub Falkenberg. Foto: BILDBYRÅN
Den tidligere PSV Eindhoven-lærling, Alexander Jakobsen har fået sparket i svenske bundklub Falkenberg. Foto: BILDBYRÅN

Den danske Ronaldinho har med øjeblikkelig virkning fået sparket hos den svenske bundprop, Falkenberg efter et voldsomt overfald på en holdkammerat.

Der er tale om den tidligere PSV Eindhoven-lærling, Alexander Jakobsen, som i følge Göteborg-Posten skulle have slået en holdkammerat i ansigtet med en ispose, så denne begyndte at bløde.

Falkenbergs talsmand, Lars-Eric Nilsson vil godt bekræfte overfor avisen, at der har været et intermezzo, men han vil ikke komme ind på detaljer.

Det var alvorligt nok til, at sportschef Håkan Nilsson senere på torsdagen gav den 22-årige Alexander Jakobsen fyresedlen, som nu for anden gang i karrieren står uden klub.

Artiklen fortsætter under billedet:

Sådan så 'Mini-ronaldinho' ud, da han kom på alles læber som 12-årig. (Foto: Jonathan Bjerg Møller)
Sådan så 'Mini-ronaldinho' ud, da han kom på alles læber som 12-årig. (Foto: Jonathan Bjerg Møller)
 

Ellers er bundklubben ikke særlig meddelsom.

- Hvad der er sket, holder vi internt, siger sportschefen til Göteborg-Posten.

Alexander Jakobsen er et af de talenter, som har fået etiketten 'spildt' påklistret.

Allered som 17-årig kom han til PSV Eindhoven, som tidligere har skolet spillere Thomas Thorninger, Kasper Bøgelund, Michael Jakobsen m.fl., og da den hollandske storklub droppede ham, forsøgte han sig uden held i Dinamo Zagreb.

Han dukkede op i Falkenberg, hvor både han og holdet har haft en forfærdelig halvsæson i Allsvenskan med kun fire point efter 12 kampe.

Alexander Jakobsen fik det pragende tilnavn, da han13 årig jonglerede med bolden i en reklame for Danske Bank, og det førte faktisk til prøvetræning i Liverpool.

Jan Michaelsen og årets U/17-talent anno 2012, Andreas Christensen - et eksempel på en spiller, der tog tidligt til udlandet. Christensen var bare 15 år, da han skrev kontrakt med Chelsea. Foto: Jesper Mortensen/Polfoto Sport Fodboldtalenterne fra 90'erne: Flop og hits

Jan Michaelsen og årets U/17-talent anno 2012, Andreas Christensen - et eksempel på en spiller, der tog tidligt til udlandet. Christensen var bare 15 år, da han skrev kontrakt med Chelsea. Foto: Jesper Mortensen/Polfoto Sport Fodboldtalenterne fra 90'erne: Flop og hits - Alt var bare i orden, siger Alexander Jakobsen om sit første ophold i Liverpool. (Foto: Jonathan Bjerg Møller) Dansk fodbold 'Danmarks Ronaldinho' til Liverpool

14 kommentarer
Vis kommentarer