Solgt for 25 millioner: Nu er han klar for dansk 2. divisionsklub

Den tidligere FC Midtyjlland-spiller Oluwafemi Ajilore forsøger at kickstarte karrieren i 2. divisionsklubben Middelfart

Oluwafemi Ajilore slog sit navn fast i FC Midtjylland tidligere i karrieren. Nu skal han spille for Middelfart. (Foto: Henrik Schütt)
Oluwafemi Ajilore slog sit navn fast i FC Midtjylland tidligere i karrieren. Nu skal han spille for Middelfart. (Foto: Henrik Schütt)

For lidt over syv år siden lagde den hollandske klub Groningen 25 millioner kroner på bordet for at hente en lysende stjerne i Superligaen.

Den daværende FC Midtjylland-spiller Oluwafemi Ajilore skrev under på en femårig kontrakt, og et internationalt gennembrud på den store scene lå og lurede i horisonten.

Men tingene arter sig ikke altid som håbet, og i dag er den 30-årige nigerianer, der går under øgenavnet Femi, så havnet i 2. divisionsklubben Middelfart, hvor han i denne sæson skal kæmpe imod modstandere som Skovbakken og Thisted.

Det sker som resultat af, at opholdet i Holland aldrig blev nogen succes, ligesom Femi heller ikke formåede at finde fordums styrke, da han i 2012 vendte tilbage til Danmark for at spille for Brøndby og siden FC Midtjylland.

Brøndby - 10. aug. 2015 - kl. 12:10 Godt nyt i Brøndby: Agger på vej tilbage
Det opsigtsvækkende skifte til landets tredjebedste række har ikke overraskende skabt enorm begejstring i den fynske klub, som i forrige sæson nær var rykket helt ned i Danmarksserien, men lige akkurat reddede livet efter en playoff-kamp mod Rishøj.

-Det er en kæmpe scoop for os. På en skala fra 1 til 10 er vi oppe på en 12'er. Ud over hans åbenlyse fodboldkvaliteter, så kommer Femi med en utrolig stor erfaring. Han har spillet 95 Superliga-kampe og har høstet erfaringer i udlandet samt i europæiske klubturneringer med FC Midtjylland, siger Middelfarts sportschef Lars Mejnert til lokalavisen Melfarposten.

Han ved godt, at samarbejdet mellem Femi og Middelfart umiddelbart kun er på lånt tid, men glæder sig over, at parterne har fundet sammen, omend aftalen blot gælder for et enkelt år.

- Der venter os en stor oplevelse for alle, for Femi er en spiller ud over det sædvanlige på vores niveau. Men der venter også klubben og truppen en opgave i, at få ham integreret hurtigst og bedst muligt. Femi er i Middelfart for at finde motivation og få en ny start på karrieren. Og det er vi glade for at kunne hjælpe ham med, siger Mejnert.

Niels Frederiksen blev mandag fyret i Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen) Esbjerg - 10. aug. 2015 - kl. 11:41 Nu taler Esbjerg-direktør: Derfor fyrede vi Frederiksen

31 kommentarer
Vis kommentarer