10 millioners liebhaveri: Sælger pragtpalæ

Tommy Bechmann sætter sin palævilla i Aarhus til salg for et tocifret millionbeløb

Foto: Nonbo & Eland Ejendomsmæglere
Foto: Nonbo & Eland Ejendomsmæglere

Til ejendommen hører en god lukket have med plads til boldspil” – og det har nok ikke været helt ligegyldigt for den nuværende ejer.

På døren står der nemlig – lidt endnu – Bechmann – og dermed er der nok blevet skudt til måls mere end én gang i den tidligere fodboldspiller Tommy Bechmanns have.

Men snart skal det altså være slut – Bechmann og fruen, Anna-Louise, har nemlig netop sendt deres fælles hjem i Egå på markedet.

Det oplyser boligsitet Boliga.dk.

Ejendommen ligger på Egå Strandvej med udsigt over Bugten og er udbudt til salg for 9.995.000 kroner hos ejendomsmæglerfirmaet Nonbo & Eland.

I salgsmaterialet beskriver mæglerne desuden adressen som 'ideel til børnefamilien' – med blandt andet en stor hall, værelsesafdeling med fire værelser og et forældreafsnit med soveværelse, bad og walk in-closet.

Tommy Bechmann var en stor profil i Superligaen. Foto: Ernst van Norde
Tommy Bechmann var en stor profil i Superligaen. Foto: Ernst van Norde
 

Aarhus’ eksklusive forstæder
Når det kommer til Aarhus, er det typisk Marselis-området i centrum og Risskov lige nord for byen, der trækker de højeste udbudspriser – men Egå-forstaden er også jævnligt repræsenteret blandt de højeste udbudspriser i det jyske storbyområde.

Til de knap ti millioner kroner er Bechmanns villa blandt Egås mest eksklusive af slagsen, der er til salg for øjeblikket. Huset er da også fra den tidligere professionelle fodboldspillers egen tid på adressen: Det er nemlig bygget i 2012 – mens Bechmann-parret ifølge Boliga.dks oplysninger overtog adressen i 2009.

Den gang stod der SC Freiburg og Bundesligaen på kontrakten – en klub, den 38-årige angriber i 2011 byttede ud med SønderjyskE og Superligaen, hvor han sluttede sin karriere i 2017.

Se Bechmanns imponerende bolig her

Sænker prisen på drømme-lejlighed

Tidligere FCK-boss sætter huset til salg for 39,5 millioner kroner