23-årig FCK-profil bor stadig hjemme: Vil ikke flytte

Youssef Toutouh ser ikke nogen grund til at flytte for sig selv, for han nyder at bo hjemme med mor, far og lillesøster

For Toutouh betyder familien alt. (Foto: Ole Steen)
For Toutouh betyder familien alt. (Foto: Ole Steen)

DUBAI (Ekstra Bladet): Der er én ting, der er vigtigere for Youssef Toutouh end fodbold: Familien. 

Det er ikke bare tom snak, når han siger, at den betyder alt for ham. Toutouh er så stærkt knyttet til sin familie, at han stadig bor hjemme sammen med sine forældre og lillesøster på Østerbro.

Tilfreds Ståle: Jeg fik set, hvad jeg ville

Nogle ville ellers nok mene, at han som 23-årig fodboldprof i FCK havde alderen og pengene til at finde sit eget sted at bo, men det har Toutouh ikke lyst til endnu. 

- Indvandrere bliver nok længere tid hjemme. Min storebror er kun næsten lige flyttet ud, og han er tre år ældre end mig.

- Men jeg er ikke klar til at flytte. Det er godt for mig at bo hjemme. Min familie sørger for, at jeg får det rigtige at spise og sover på de rigtige tidspunkter, siger Toutouh, som Ståle ikke behøver bekymre sig så meget for.

Hjulpet rigtig meget
- Hvis jeg er ude efter kl. 22, får jeg beskeder fra mine forældre. ’Hvor er du henne?’ Og hvis jeg er ude efter kl. 24, får jeg en besked fra min far. Det, ved jeg, hvad betyder. At jeg skal hjem, griner Toutouh.

Malmö-stjerne efter ørkenkrig: Vi er større end FCK

Familien har altid støttet op om hans fodbold og kørt ham til stævner på Falster og alle mulige mærkelige steder, som Toutouh formulerer det.

- Hvis ikke de havde støttet så meget op omkring mig, havde det været svært for mig at nå så langt. De har hjulpet mig rigtig meget og altid været der for mig. 

Begge Youssef Toutouhs forældre er fra Marokko, og den kommende marokkanske landsholdsspiller får ikke problemer med at tale med sine holdkammerater. 

Han taler næsten flydende marokkansk.

 FCK slog Malmø i ondt opgør

Toutouh tordner den ind: