AaB får transferpenge fire år efter salg

De sidste penge fra Michael Jakobsen-salget i 2011 havnede først i AaB's klubkasse omkring årsskiftet

Allan Gaarde og AaB har endelig modtaget penge for Michael Jakobsen (Foto: René Schütze)
Allan Gaarde og AaB har endelig modtaget penge for Michael Jakobsen (Foto: René Schütze)

Superligaklubben AaB fik først omkring årsskiftet de sidste penge for forsvarsspilleren Michael Jakobsen, som klubben helt tilbage i 2010 udlejede til spanske Almeria og solgte permanent til samme klub i 2011.

Det bekræfter AaB's sportsdirektør, Allan Gaarde, over for Nordjyske, efter at verdensfodboldforbundet Fifa har truet Almeria med en straf på tre point som følge af ubetalt gæld.

Se også: Efter AaB-handel: Mulig pointstraf til spansk klub

- Vi har fået pengene nu. Det gjorde vi omkring årsskiftet.

- Det var en ganske almindelig kontrakt, men Almería har misligholdt vores aftale. Det er foregået over flere etaper, og jeg ved, at klubben har fået rigtig mange chancer for at betale, siger Allan Gaarde til Nordjyske.

AaB manglede også at modtage en del af det beløb, som Almeria modtog for Michael Jakobsen, da spilleren blev solgt til FC København.

Ifølge Reuters har der været tale om et beløb på omkring 60.000 euro - cirka 450.000 kroner - men det beløb er skudt over mål, siger Allan Gaarde.

Se også: TV3 om mulig Dorph-afløser: Er en dygtig vært

- Det er et alt for stort beløb. Det sidste beløb, vi manglede inden årsskiftet, var rentebetalinger, og det var et meget, meget lavere beløb, siger sportsdirektøren til Nordjyske.

Michael Jakobsen blev i 2005 hentet til Aalborg fra PSV Eindhoven. I 2008 blev han dansk mester med AaB. I dag spiller han for Esbjerg fB.

Se AaB baske Brøndby i forårspremieren:

4 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere