AaB forlænger med målfarlig profil

Kasper Risgård har forlænget sin kontrakt med AaB, så den løber frem til udgangen af 2018

Kasper Risgård har forlænget i AaB (Foto: René Schütze)
Kasper Risgård har forlænget i AaB (Foto: René Schütze)

Den 33-årige midtbanespiller Kasper Risgård har sat sin signatur på en ny kontrakt med superligaklubben AaB.

Fredag forlængede spilleren med to år, så kontrakten gælder frem til udgangen af 2018, skriver AaB på sin hjemmeside.

Risgård spillede for AaB fra 2002 til 2009 og kom tilbage til den nordjyske klub i 2013 efter at have optrådt for Silkeborg og i tysk og græsk fodbold.

- Siden sin tilbagekomst til AaB har Kasper Risgård om muligt haft endnu større betydning for os, end inden han rejste, og vi glæder os over, at vi er blevet enige om en ny aftale, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

- Risgård har en urokkelig vindermentalitet, og med sin rutine, sine kreative evner, sin tekniske formåen og løbevillighed er han ofte med i kampafgørende aktioner, og som vores fans ynder at synge, så scorer Kasper Risgård, når han vil, tilføjer Gaarde.

Se også: Millioner på spil i Superligaen: Sådan uddeles tv-pengene

Kasper Risgård fortæller, at parterne var indstillede på, at en ny kontrakt skulle falde på plads. Derfor var forhandlingerne ukomplicerede.

- Jeg har tidligere i min karriere truffet forkerte valg, men det bedste valg jeg har gjort, var at vende tilbage til AaB for to og et halvt år siden. Det er her, jeg hører hjemme, og jeg er stadig sulten efter at forbedre mig, hver eneste dag jeg går på træningsbanen.

- Både på og uden for banen mener jeg, at jeg stadig har meget at bidrage med, og jeg nyder den form for angrebshidsigt, aggressivt og offensivt teknisk præget fodbold, som vi praktiserer, siger Kasper Risgård.

Inden fredagens superligakamp mod AGF er Risgård noteret for 248 officielle kampe og 36 scoringer for AaB. I denne sæson har han scoret seks ligamål.

Se også: Slut: AGF-målmand SCORER i overtiden!!!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere