AaB-helt: Brøndby var ikke bedre end os

Anders K. Jacobsen sikrede AaB alle tre point i søndagens kamp mod Brøndby

Da søndagens kamp på Nordjyske Arena mellem AaB og Brøndby gik ind i overtiden, lignede det en nullert.

Men få sekunder før slutfløjtet dukkede indskiftede Anders K. Jacobsen op og sikrede de danske mestre alle tre point med sin 1-0-scoring.

- Det er det, man sidder og håber på, når man starter ude. Det var helt perfekt. Det var dejligt at komme i gang med foråret på den her måde, siger målscoreren efter kampen.

Surt show. Brøndbys nye svensker Johan Larsson græmmer sig med resten af holdet. Foto: Gregers Tycho Allan Olsen Mareridtet kan fortsætte, Brøndby!

Det var efter et hjørnespark dybt inde i tillægstiden, at Anders K. Jacobsen scorede det afgørende mål.

- Jeg nåede ikke at opfatte, hvad der skete. Nicklas Helenius fik den forlænget, og jeg ved ikke ikke en gang, hvilken bevægelse jeg havde gang i. Jeg kiggede bare tilbage og så, at den akkurat gik ind over stregen, fortsætter han.

Aftenens kamp i Aalborg var en tæt og intens affære, hvor også udeholdet havde muligheden for at tage sejren.

- Det var tre gode point mod en direkte konkurrent i subtoppen. Selvfølgelig havde vi heldet med os til sidst, men jeg syntes ikke, Brøndby var bedre end os, siger Anders K. Jacobsen.

Brøndby dominerede, men tabte i sidste sekund (Foto: Gregers Tycho) Superligaen Brøndby-træner: Følelserne bankede rundt i mig

- Personligt giver det forhåbentligt et rygstød. Konkurrencen i AaB’s angreb er måske den største i hele landet. Der er mange, der banker på til en startplads i angrebet, siger han.

Med sejren er AaB nu kun to point fra Brøndby i Alka Superligaen. De to hold ligger henholdsvis på en femte- og fjerdeplads. Brøndby har syv point til Randers på tredjepladsen.

Nordjyderne skal allerede i aktion igen på torsdag, hvor returkampen mod Club Brugge skal spilles.

Se AaBs mål i overtiden mod Brøndby:

0 kommentarer
Vis kommentarer