Annonce:
Annonce:

AaB henter gammel kending til angrebet

Marco Ramkilde har trænet med AaB siden juli, hvor han havde kontraktudløb hos engelske Queens Park Rangers

AaB har skrevet en kortvarig kontrakt med angriberen Marco Ramkilde (til højre), der her ses i aktion for nordjyderne i maj 2017. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AaB har skrevet en kortvarig kontrakt med angriberen Marco Ramkilde (til højre), der her ses i aktion for nordjyderne i maj 2017. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Efter næsten tre måneders træning hos AaB som kontraktløs har angriberen Marco Ramkilde nu fået en kort aftale med den kriseramte superligaklub.

Marco Ramkilde, der tidligere har spillet i AaB, har skrevet under på en aftale for resten af året. Det oplyser AaB onsdag på sin hjemmeside.

I ungdomsårene kom Marco Ramkilde til AaB som U11-spiller fra Aalborg KFUM. Efter to år med skader stoppede superligaklubben i sommeren 2019 samarbejdet med angriberen.

I marts 2020 skiftede Marco Ramkilde efter en fodboldpause til den engelske klub Queens Park Rangers. Aftalen med London-klubben udløb med udgangen af juni. Siden har han trænet med hos AaB.

Thomas Bælum, AaB's administrerende direktør og fungerende sportschef, forklarer, at angriberen har imponeret cheftræner Erik Hamrén.

Annonce:

- I AaB-akademiet er der igennem årene udklækket mange dygtige angribere, og på et tidspunkt blev Marco Ramkilde af vores trænere betegnet som den mest komplette af dem alle.

- Desværre har Marco haft et uheldigt forløb i sine første år som seniorspiller, men at evnerne og målfarligheden er intakt har han siden sin tilbagevenden i sommer bekræftet igen og igen til træning.

- Og senest og ikke mindst har han imponeret Erik Hamrén, siger Thomas Bælum.

Han udelukker ikke et længere samarbejde.

- Nu har vi i første omgang lavet en kort aftale, men det ville glæde os enormt, hvis vi om få måneder skal forlænge kontrakten, fastslår Thomas Bælum.

24-årige Marco Ramkilde er noteret for 29 ungdomslandskampe og 7 scoringer for Danmark. Han nyder at være tilbage i AaB.

- Det har været vigtigt for mig at bevise over for både klubben og mig selv, at jeg kan være i fuld træning over en længere periode.

Annonce:

- Derfor er jeg enig i, at timingen er rigtig nu, og forhåbentlig kan jeg relativt hurtigt bidrage med minutter på banen og gøre en forskel, lyder det fra Marco Ramkilde.

Han har tidligere spillet fem officielle kampe for AaB og får trøje nummer 29.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: