AaB-målscorer: Vi spillede rigtig dårligt

Thomas Enevoldsen erkendte efter 1-0-sejren over FC Nordsjælland, at AaB virkede usikre i dele af kampen

Målscorer Thomas Enevoldsen var alt andet end tilfreds med sit holds indsats, selvom det lykkedes AaB at vinde 1-0 hjemme over Nordsjælland. (Foto: René Schütze)
Målscorer Thomas Enevoldsen var alt andet end tilfreds med sit holds indsats, selvom det lykkedes AaB at vinde 1-0 hjemme over Nordsjælland. (Foto: René Schütze)

Det var langt fra poleret fodbold fra hjemmeholdet, der skinnede igennem på Nordjyske Arena fredag aften, da AaB hentede forårets første sejr i Alka Superligaen.

FC Nordsjælland med stortalentet Emre Mor i spidsen dominerede store dele af opgøret og havde chancerne til at få point med hjem fra Aalborg, men på eget græs sørgede Thomas Enevoldsen for 1-0-sejren i første halvleg med sin 11. sæsontræffer.

De tre point lunede, men Thomas Enevoldsen erkendte efter sejren, at præstationen langt fra var AaB's bedste i sæsonen.

- Vi har været i en dårlig stime, så vi har virkelig hungret efter en sejr. Vi spillede rigtigt dårligt, men i dag var det vigtigste at vinde kampen.

- Vi er kendt for vores gode pasningsspil, men det lykkedes ikke i dag. Vi smed bolden nemt væk og virkede usikre. Vi forsvarede den heldigvis hele vejen hjem, siger Thomas Enevoldsen.

. (Foto: Ernst Van Norde Superligaen Tøftings dom: Keller-udelukkelse kan koste Todd jobbet

Ifølge AaB-anfører Rasmus Würtz var FC Nordsjællands stærke pasningsspil en stor udfordring for hjemmeholdet.

- Vi fik ikke godt nok fat i bolden, og vi blev for passive. Vi løb meget efter dem, og det var måske derfor, vi ikke selv havde overskud til at sætte vores spil op.

- Vi har tørstet efter den første sejr længe. Der er et tæt felt efter FC København, og derfor var sejren meget vigtig. Den giver os forhåbentligt et boost, siger Rasmus Würtz.

Med sejren er AaB for en stund på andenpladsen med 39 point efter 23 kampe - seks point op til FC København, der søndag tager imod Sønderjyske.

2 kommentarer
Vis kommentarer