AaB og stjernen vasker tavlen ren

Edison Flores' fremtid i AaB er endnu usikker, og parterne har nu valgt at starte på en frisk

Edison Flores er tilbage i AaB. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
Edison Flores er tilbage i AaB. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

AaB tabte søndag for første gang i sæsonen, da nordjyderne på udebane led et 0-4-nederlag til FC København.

Til kampen var gæsterne uden peruanske Edison Flores. Det skyldes, at han ikke vendte tilbage til Aalborg i planlagt tid efter sin forlængede ferie oven på VM-slutrunden i Rusland.

Selv om det ikke blev mødt med glæde i AaB, har klubben nu valgt at lægge episoden bag sig.

Det fortæller sportschef Allan Gaarde, der ikke frygter, at episoden kan komme til at skade klubben i en salgssituation.

- Det tror jeg ikke. Edison er ikke en mand, der ønsker at skabe konflikter, og det ved folk, der kender ham, også. Nu forsøger vi at vaske tavlen ren, siger han.

- Der, der er sket, er selvfølgelig ikke okay. Det har vi snakket om bag lukkede døre. Vi har fået talt ud, men det er ikke okay, når man er del af et fællesskab.

24-årige Flores var med i alle tre af Perus kampe ved VM, herunder nederlaget til Danmark, og det har hele tiden været planen, at den lille kantspiller kunne blive solgt denne sommer.

Ifølge Gaarde kan et salg stadig komme på tale, og selv om intet endnu er sket, beretter han om fortsat interesse for Flores.

- Det kan stadigvæk ske, men lige nu har vi ikke været i en situation, hvor alle parter har været enige.

- Der er masser af interesse, og der har også været konkret interesse, men der har ikke været noget, som har været tilfredsstillende for os, siger han.

Indtil da er Flores AaB-spiller, og cheftræner Morten Wieghorst opfordrer kantspilleren til hurtigst muligt at genfinde sin topform.

- Det er fint nok, at der både fra klub og spiller er et ønske om, at tiden måske er rette til et skifte, men man skal som spiller altid passe på med allerede at være videre, for Edison er ikke videre.

- Han er i AaB, og derfor skal han sørge for at fokusere på at komme i form. Det er sjældent, at der kommer noget godt ud af ikke at være i form.

Lige nu er formen dog et stykke fra det forventede, og træneren erkender, at der endnu kan gå noget tid, før at Flores igen kan være til rådighed.

- Vi går forsigtigt til værks med ham, og så må vi se, om vi ikke kan få ham kampklar inden for et par uger. Det burde være muligt.

Ståle om sin stjerne: - Jeg måtte passe på ham døgnet rundt!

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.