AaB-profil næppe med i pokalbrag mod AGF

Træner Lars Søndergaard tvivler i hvert fald på sin nøglefigur Rasmus Würtz

HOBRO (Ekstra Bladet) Savnet af den normale kaptajn, Rasmus Würtz, var tydeligt og mærkbart for AaB. Ug et bedre hold end Hobro ville garanteret have straffet det nordjyske tophold for en meget sløv indsats.

Specielt i 1. halvleg.

Derfor er det helt sikkert vitalt vigtigt for AaB om Würtz bliver klar efter den skade, som han pådrog sig i pokalkvartfinalen mod Roskilde til onsdagens første pokalsemifinale, hvor rivalerne fra AGF er modstander.

Og det ser åbenbart ikke ligefrem lyst ud.

- Jeg håber selvfølgelig, men tvivler meget, lød meldingen fra træner Lars Søndergaard, da 2-0-sejren var hevet hjem på DS Arena i Hobro.

Tidligere i dette forår tabte FC Nordsjælland med Rasmus Würtz siddende udenfor efter en tam indsats. Og billedet var næsten det samme i går - dog med den forskel, at modstanderen ikke formåede at udnytte AaBs svagheder denne gang.

- Selvfølgelig betyder det noget for os, om han er med eller ej. Men derfor behøver vi jo ikke lave så elementære fejl,. som vi gjorde i denne kamp. Det var fejl så extreme, at jeg aldrig har set det før. Så vi vandt denne kamp uden på nogen måde at føre os frem til et tophold, sagde træneren meget rammende.

Han var naturligvis meget tilfreds med den dobbelte målskytte Nicolaj Thomsen.

- Det vil være fint for både ham og os, hvis han kommer til at score flere mål. Bare det ikke går ud over hans evner som oplægger. For det vigtige evner - og evner som jeg er meget glad for, fastslog Lars Sømdergaard

0 kommentarer
Vis kommentarer