AaB accepterer AGF-undskyldning: Sagen er død

AaB's sportsdirektør, Allan Gaarde, vil ikke gøre mere, efter AGF har undskyldt for at have set og måske brugt oplysninger om nordjydernes dødbolde

Undskyldningen er nu accepteret. Få resten af historien her. Producer: Martin Lorentsen

De seneste uger er det ikke gået, som AaB havde håbet på.

For tre uger siden manglede nordjyderne ét sølle mål, da de 'kun' vandt 3-1 over AGF og derved glippede top-6 slutspillet.

I mandags kom det så frem, at AGF havde haft adgang til AaBs dødbolde i systemet Sideline Sports før deres indbyrdes opgør i grundspillets sidste kamp.

- Vi har det fint med, at sagen nu er lagt død. Vi har fået en undskyldning fra AGF, og de har forsikret os om, at de ikke har misbrugt den data, de fik adgang til, siger Allan Gaarde efter pokalfinalen glippede på målstregen.

Nordjyderne tabte 0-1 mod Brøndby i pokalsemifinalen efter en kamp, hvor nordjyderne følte sig bortdømt af kampens dommer, Jens Maae.

Der var en situation både før pausen og i anden halvleg, hvor nordjyderne følte sig bortdømt. I begge tilfælde lignede det straffespark. Specielt episoden i anden halvleg, hvor der ikke var tvivl om Hjörtur Hermansson havde hånd på bolden.

Den episode overså Jens Maae fuldstændig.

- Det har været en hård sæson. Og normalt bryder vi os ikke om at tale om dommeren. Men det er svært at undgå, når der bliver begået så store fejl. Nu betragter jeg normalt Jens Maae som en af vores bedste dommer.

- Og vi er nok ikke blevet dårligere stillet over hele sæsonen, men lige nu føles det sådan, siger sportsdirektør Allan Gaarde, der dog erkendte, at nordjyderne savnede kvalitet på den sidste tredjedel af banen til at udfordre Brøndby.

Se også: Vild udvikling: AGF angriber AaB efter spionage

 Se også: Superliga-legende stopper

10 kommentarer
Vis kommentarer